Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Καματερός: Θα ρίξω την κυβέρνηση αν χτιστεί ένα ακόμη ξενοδοχείο all inclusive στην Κω

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει ευθείες απειλές

kamateros

Θα ρίξει την κυβέρνηση, αν περνάει από το χέρι του, δήλωσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός, εάν δοθεί άδεια να χτιστεί ένα ακόμη ξενοδοχείο all inclusive.

Ο βουλευτής Ηλίας Καματερός σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ανέλυσε το πρόβλημα με τις μικρές επιχειρήσεις στα νησιά και άφησε αιχμές για έλλειψη σχεδιασμού στο τουριστικό μοντέλο.

Όπως είπε τουριστικά «πρέπει να θεωρηθεί κορεσμένη περιοχή η Κως». Εξήγησε δε ότι με το μοντέλο που έχει επιλεγεί, με τα μεγάλα 5άστερα ξενοδοχεία, που περιλαμβάνουν ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών με διαμονή και διατροφή εντός του καταλύματος, πλήττονται οι μικρές επιχειρήσεις στις τοπικές κοινωνίες.

Σε ερώτηση αν κάποιος έρθει π.χ. στην Κω κάποιος και θέλει να φτιάξει ένα all inclusive ξενοδοχείο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε:

«Εγώ το είπα. Σαν αριστερός βουλευτής, αν γίνει τέτοιο πράγμα στην Κω, και την κυβέρνηση θα ρίξω αν περνάει από το χέρι μου. Δηλαδή είναι κάποια πράγματα που, εντάξει, πρέπει να υπάρχουν και όρια».

Ζήτησε δε την αλλαγή του μοντέλου ανάπτυξης μέσω του νέου Αναπτυξιακού νόμου

«Όποιος δίνει λεφτά θα κάνει όπου θέλει, ό,τι θέλει; Αν δηλαδή πάει κάποιος στην Κάλυμνο και διαθέσει τόσα εκατομμύρια και πει θέλω να φτιάξω ιχθυοκαλλιέργειες στο νησί, θα του το εγκρίνουν; Μα η Κάλυμνος έχει πρόβλημα με τις ιχθυοκαλλιέργειες» είπε σε άλλο σημείο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Ηλία Καματερού στο Ράδιο ΕΚΦΡΑΣΗ 97. Η απειλή ότι θα ρίξει την κυβέρνηση στο 27ο λεπτό.

By