Παρασκευή, 7 Μαΐου, 2021

Καμμένος: «Δεχόμαστε πιέσεις για να ψηφίσουμε ΠτΔ»

«Ο ίδιος ο κ. Σαμαράς παίρνει τηλέφωνα»

panos_kammenos

«Οι πιέσεις που ασκούνται σε εμένα και στους βουλευτές των ΑΝΕΛ, για να ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είναι τεράστιες», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ενώ, παράλληλα υπογράμμισε ότι έχει επικοινωνήσει με τρεις ανεξάρτητους βουλευτές που ήταν στους ΑΝΕΛ, προκειμένου να τους ζητήσει να μην ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Ο ίδιος ο κ. Σαμαράς παίρνει τηλέφωνα. Οι πιέσεις είναι τεράστιες. Με παίρνουν τηλέφωνα διάφοροι απίθανοι τύποι, προκειμένου να μου συστήσουν ότι θα πρέπει να ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας», επισήμανε ο κ. Καμμένος, διαβεβαιώνοντας ότι δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα, αν δεν βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Έστειλα ένα sms σε τρεις ανεξάρτητους βουλευτές που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ και αυτοί δεν είναι από εκείνους που γονάτισαν. Τους έγραψαν ότι ασχέτως από τις διαφορές που έχουμε μεταξύ μας, αυτή τη στιγμή, πρέπει να αποφασίσουν, με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας και το συμφέρον του ελληνικού λαού», ανέφερε o ίδιος.

Ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι ο κ. Καπερνάρος δεν θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Όπως και για τον κ. Γιοβανόπουλο το ελπίζω και το ζητάω και δημόσια και στην κ. Γιαταγάνα. Η κ. Μακρή ξέρω ότι δεν θα ψηφίσει», πρόσθεσε.

Ο κ. Καμμένος είπε, επίσης πως υπάρχουν διαρροές ότι ετοιμάζουν προσωπική επίθεση εναντίον του μέσα στις επόμενες ημέρες.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By