Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Καμμένος: Εκτός ψηφοδελτίου ο Χαϊκάλης

Εκτός ψηφοδελτίων ο βουλευτής του κόμματος Παύλος Χαϊκάλης καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της off shore

kammenos

Πρόθεση του Γερμανού ΥΠΟΙΚ ήταν να βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη ώτσε να μείνουν στην χώρα οι ροές των μεταναστών που συρρέουν το τελευταίο διάστημα.Αυτό δήλωσε μιλώντας στον ALPHA ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Αναφορικά με το σκάνδαλο του βουλευτή του Παύλου Χαϊκάλη ο κ. Καμμένος τόνισε πως από τη στιγμή που η υπόθεση με την off shore δεν έχει ξεκαθαρίσει θα μείνει εκτός ψηφοδελτίων.

Όπως διευκρίνισε, αυτός ήταν ο κύριος λόγος που «αποφασίσαμε να πυροβολήσουμε τα πόδια μας, τα κόμματά μας και τη συνείδησή μας,  για να μην πυροβολήσουμε την Ελλάδα».

Ο κ. Καμμένος στάθηκε στην ανάγκη η Λέσβος να τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ερωτηθείς αν θα επέστρεφε στη Νέα Δημοκρατία, τόνισε ότι το κόμμα έχει αλλοιωθεί.

«Πρέπει να αλλάξει και ο κ. Μεϊμαράκης , δεν θα έλεγε ποτέ ο Κώστας Καραμανλής ή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τη λέξη «αυτοφωράκιας», σημείωσε ο κ. Καμμένος.

Όπως ανέφερε, η Νέα Δημοκρατία εξελίχθηκε σε «συνήγορο» του ΠΑΣΟΚ. «Σε αυτό το κόμμα δεν μπορώ να επιστρέψω», υπογράμμισε και τόνισε ότι δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστεί με τον κ. Βενιζέλο.

Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις, σημείωσε ότι πάντα βγάζουν τους ΑΝΕΛ εκτός Βουλής, ενώ τόνισε ότι «έπεσαν έξω και με το δημοψήφισμα».

Ερωτηθείς για την υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη, τόνισε ότι ο συναντήθηκε μαζί του και εκτίμησε ότι η επιτροπή θεσμών και διαφάνειας έπρεπε να είχε λάβει απόφαση.

Όπως ανέφερε, ο κ. Χαϊκάλης του παρουσίασε έγγραφα, ωστόσο όπως τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, από τη στιγμή που η υπόθεση με την off shore δεν έχει ξεκαθαρίσει, ο κ. Χαϊκάλης θα μείνει εκτός ψηφοδελτίων.

Σημείωσε, όμως, πως αν ο πρώην υπουργός δικαιωθεί, τότε θα αποκατασταθεί από τους ΑΝΕΛ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By