Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Καμμένος: Η παρέλαση έστειλε μήνυμα ενότητας

Ο υπουργός απένειμε τιμητική πενθήμερη άδεια στους συμμετέχοντες στην παρέλαση

kammenos

Στο μήνυμα ενότητας που έστειλε το Έθνος με την παρουσία της πολιτειακής, πολιτικής, θρησκευτικής ηγεσίας, του υπουργού Άμυνας της Κύπρου και του λαού που παρακολούθησε τη στρατιωτική παρέλαση, παρά την βροχή, στάθηκε στη δήλωση του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Ένα μήνυμα ενότητας και ένα μήνυμα πως όποιος προσβάλλει την εθνική κυριαρχία και απειλήσει την εθνική κυριαρχία ή την εδαφική ακεραιότητα θα μας βρει τους Έλληνες ενωμένους, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όσους παρέλασαν και όσους δεν παρέλασαν αλλά φυλάσσουν την πατρίδα μας στα νησιά, στην παραμεθόριο, στον Έβρο.

Όπως έγινε γνωστό, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας χορήγησε 5νθήμερη τιμητική άδεια στους συμμετέχοντες στην παρέλαση.

Ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου Χριστόφορος Φωκαΐδης επισήμανε ότι τα υψηλά εθνικά ιδανικά που ενέπνευσαν την Εθνική Παλιγγενεσία του 1821, αποτελούν και σήμερα πυξίδα και φάρο πορείας που προσδιορίζουν την ιστορική μας συνέχεια και διαδρομή σε μία εποχή νέων και μεγάλων προκλήσεων.

Σε αυτή τη νέα εποχή, οι νέοι δρόμοι του Ελληνισμού περνούν μέσα από την ειρήνη, την ασφάλεια, την κοινή πρόοδο και τη συνεργασία των λαών και ιδιαίτερα των ευρωπαϊκών λαών, πρόσθεσε.

Σε αυτή την πορεία, η Κύπρος και η Ελλάδα, ως πυλώνες ασφάλειας, σταθερότητας και δημοκρατίας στην ευρύτερη περιοχή μας, βαδίζουν μαζί, υποδηλώνοντας παράλληλα την αδιαπραγμάτευτη κοινή βούληση και των δύο κυβερνήσεων, να προχωρήσουμε μαζί στο μέλλον, υπερασπιζόμενοι τα κοινά μας συμφέροντα αλλά και το κοινό ευρωπαϊκό καλό, κατέληξε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By