Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Κανάκης: Ο Τσίπρας νοιάζεται μόνο για την εξουσία και τη καρέκλα – [Βίντεο]

Το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει βγει να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για όλα αυτά, με ξεπερνάει και με απογοητεύει, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης

kanakis

Με αφορμή την καταγγελία του ανθρώπου που δεν πλήρωνε τα διόδια με το κίνημα «Δεν πληρώνω» και τώρα καλείται πρόστιμο περίπου 22 χιλιάδες ευρώ, οι Ράδιο Αρβύλα έδειξαν ένα βίντεο με το τι έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας τότε που δεν ήταν πρωθυπουργός και τι λέει τώρα.

Ο Αντώνης Κανάκης, μάλιστα, ήταν τόσο εξοργισμένος, που ανέφερε τα εξης:

«Το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει βγει να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για όλα αυτά, με ξεπερνάει και με απογοητεύει. Ο άνθρωπος ο οποίος ήταν εχθρός της παλιάς νοοτροπίας και βέβαια το μεγαλύτερο ψέμα που είχε πει είναι εκείνο το «εγώ δεν είμαι πρωθυπουργός παντός καιρού», δηλαδή αν δεν μπορέσω να εφαρμόσω τις αριστερές μου απόψεις, θα παραιτηθώ. Εγώ δεν έρχομαι να κάνω τις ντροπές που έκαναν οι άλλοι. Βέβαια, όχι μόνο δεν παραιτείται, αλλά έχει γαντζωθεί τόσο πολύ από την εξουσία, είναι τόσο αδίστακτο αυτό που συμβαίνει. Όλο αυτό το βάρος που ζει η Ελλάδα δεν μπορεί να το σηκώσει καμιά κυβέρνηση, κανενός κόμματος, μόνο μια εθνική κυβέρνηση. Αντί να παραμερίσουν οι ανίκανοι τους κομματισμούς, τα κομματικά συμφέροντα, είναι ικανοί να διαλύσουν την Ελλάδα, να μας διχάσουν, να μας βάλουν να σκοτωθούμε μεταξύ μας μόνο και μόνο για να γαντζωθούν στην εξουσία. Αυτό πάντα τους ένοιαζε, αυτή ήταν η προτεραιότητα. Πρώτα είναι αυτό και μετά όλα τα άλλα».

[video_embed][/video_embed]

(Visited 1 times, 1 visits today)