Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κάνιε Ουέστ: Θέλει να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ και να ονομάζεται Ιδιοφυής Δισεκατομμυριούχος

Όταν ο Κάνιε Ουέστ, δισεκατομμυριούχος ράπερ, πολυσχιδής επιχειρηματίας και σύζυγος Κιμ Καρντάσιαν, ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες ότι σκοπεύει να βάλει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ, κάποιοι χαμογέλασαν, κάποιοι γέλασαν και κάποιοι πάγωσαν.

Οι τελευταίοι είναι εκείνοι που έχουν δει τον Ουέστ να καταφέρνει όλα όσα έχει βάλει κατά καιρούς στο μυαλό του.

Ο Κάνιε Ουεστ είναι σαφής: «Όταν ο κόσμος λέει ότι δεν είναι ευγενικό να αποκαλείς τον εαυτό σου δισεκατομμυριούχο, εγώ λέω ότι μπορεί να αλλάξω νόμιμα το όνομά μου», είπε. «Σκέφτομαι να λέγομαι Χριστιανός Ιδιοφυής Δισεκατομμυριούχος Κάνιε Γουέστ για ένα χρόνο», συμπλήρωσε, «έως ότου τούς δείξω τι σημαίνει αυτό.

Χριστιανός είναι, έστω και κάποιας παράξενης μορφής, όπως προσπαθεί να αποδείξει με το τελευταίο του άλμπουμ με γκόσπελ και τίτλο «Jesus Is King». Παράλληλα, άρχισε να κάνει κάτι παράξενες δηλώσεις για το ντύσιμο της συζύγου του, Κιμ Καρντάσιαν, το οποίο βρίσκει πολύ προκλητικό.

Δισεκατομμυριούχος επίσης είναι. Το λέει ο ίδιος αρχικά, το είπε και το Forbes κάποια στιγμή, άλλο αν πλέον οι δύο τους διαφωνούν και ο Ουέστ τα έχει βάλει με την περίφημη λίστα, που τον κατέταξε φέτος στη πέμπτη θέση των πιο πλούσιων ράπερ, με μόλις 240 εκατομμύρια ευρώ έσοδα. «Τους έδειξα τις αποδείξεις ότι είμαι δισεκατομμυριούχος, αλλά τις αγνόησαν», είπε ο ίδιος.

Ο Ουέστ πριν από λίγο καιρό παραδέχτηκε ότι πάσχει από διπολισμό και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που απομακρύνθηκε από τη δημοσιότητα. Και τώρα λέει ότι θέλει να βάλει υποψηφιότητα για την Προεδρία των ΗΠΑ. Δεν θα εκπλήξει κανέναν. Όχι περισσότερο απ’ όσο εξέπληξε κάποτε η αντίστοιχη πρόθεση του Ντόναλντ Τραμπ πάντως, τον οποίο ο Ουέστ υποστηρίζει ανοιχτά.

Ο Ουέστ έχει διάφορα ταλέντα, αλλά το μεγαλύτερό του είναι μάλλον αυτό να προκαλεί:

Πέρυσι είχε δηλώσει ότι «η σκλαβιά είναι επιλογή». Εκ μέρους του σκλάβου.

Το 2016 είχε ζητήσει από τον ιδιοκτήτη του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, να του δώσει ένα δισεκατομμύριο, επειδή ο ίδιος χρωστούσε 56 εκατομμύρια δολάρια.

Το 2009, προκειμένου να προμοτάρει μια σειρά από αθλητικά παπούτσια, είχε πει ότι θα άλλαζε το όνομά του σε Μάρτιν Λούις Κινγκ Jr.

Και το 2006 είχε ποζάρει για το περιοδικό Rolling Stone με ένα ακάνθινο στεφάνι, συγκρίνοντας τον εαυτό του με τον Ιησού.

Απ” όλα όσα λέει, πάντως, το πιο δύσκολο μάλλον θα είναι να κάνει τη σύζυγό του να μην ντύνεται προκλητικά.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By