Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Κάντο όπως ο Τραμπ: Ο αγενής Μπέκαμ άφησε πίσω την καταϊδρωμένη Βικτόρια

Μια εικόνα που βλέπουμε συχνά από τον Τραμπ ο οποίος δεν σέβεται τους στοιχειώδης κανόνες σεβασμού προς τις γυναίκες, επανέλαβε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Αυτή είναι μια εικόνα που τον τελευταίο χρόνο βλέπουμε συχνά: Ο Τραμπ ξεχνά ότι συνοδεύει τη σύζυγό του, την αγνοεί και την αφήνει πίσω του, να τρέχει πάνω στα ψηλά τακούνια της για να τον φτάσει.

Μια αντίστοιχη σκηνή επαναλήφθηκε πριν από λίγες μέρες με πρωταγωνιστές ένα άλλο λαμπερό και πολύ διάσημο ζευγάρι, τον Ντέιβιντ και τη Βικτόρια Μπέκαμ.

Σε κοινή τους εμφάνιση στη Νέα Υόρκη, ο Μπέκαμ εθεάθη να βγαίνει από κλειστό χώρο με κατεύθυνση προς το αυτοκίνητό τους που τους περίμενε λίγα μέτρα μακριά.

SPLASH

Η Βικτόρια βγήκε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα – ντυμένη στην πένα όπως πάντα – προσπαθώντας να ακολουθήσει τον βηματισμό του ποδοσφαιριστή συζύγου της.

SPLASH

Η λαμπερή σύζυγος και μητέρα τεσσάρων παιδιών, φάνηκε να δυσκολεύεται να τον φτάσει όχι μόνο επειδή φορούσε ψηλοτάκουνες μπότες, αλλά και γιατί πρόσφατα είχε χτυπήσει το πόδι της.

SPLASH

Ο Μπέκαμ φάνηκε να αδιαφορεί πλήρως για το αν τον ακολουθεί η σύζυγός του, κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο και μπήκε μέσα σε αυτό χωρίς να ρίξει ματιά πίσω του.

SPLASH

SPLASH

Η Βικτόρια, έφτασε στο αυτοκίνητο λίγο αργότερα και επιβιβάστηκε σε αυτό τελευταία και καταϊδρωμένη.

SPLASH

By