Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

Καραγκουνης: Εχθρική η στάση της ΕΡΤ απέναντι σε εμάς

Ο κ. Καραγκούνης τόνισε πως η ΝΔ ζητά κυβέρνηση με την συμμετοχή όλων των δυνάμεων

karagounis-kostas

«Ο κόσμος κρίνει ποιος κέρδισε τις εντυπώσεις στο χθεσινό ντιμπέιτ, ποιος κέρδισε καθαρά και όχι στα σημεία», είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης.

Ξεκαθάρισε πως η χώρα πρέπει να επανέλθει στη σταθερότητα και αυτό έχει να κάνει με τις συνεργασίες και υποστήριξε πως με αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σίγουρο εάν θα υπάρχει κυβέρνηση μακράς πνοής σημειώνοντας πως το πρόβλημα είναι στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Καραγκούνης τόνισε πως η ΝΔ ζητά κυβέρνηση με την συμμετοχή όλων των δυνάμεων, αρκεί -όπως είπε- να υπάρχει ένα μίνιμουμ πρόγραμμα.

Ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει τις ευθύνες του για τη συμφωνία που έχει φέρει σημειώνοντας ότι δεν ζητάμε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά ενδεχομένως με ένα κομμάτι του κόμματος.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ σημείωσε επίσης πως επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε μια ανακατωσούρα στη χώρα εις βάρος του ελληνικού λαού, τονίζοντας πως η χώρα δεν έχει ανάγκη από ανακατωσούρες αλλά από σταθερότητα και συνεργασίες.

Ζήτησε καθαρή λαϊκή εντολή στη ΝΔ ώστε να είναι πρώτο κόμμα και με κορμό τη ΝΔ να γίνουν οι μεγάλες αλλαγές μαζί με παρατάξεις που πιστεύουν σε αυτές.

Τέλος, καταλόγισε εχθρική στάση στην ΕΡΤ, όταν ώρες πριν από την αναμέτρηση εμφανίστηκαν κάποιοι και είπαν κάποια πράγματα, αλλά και σκηνοθετικά κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής αναμέτρησης, αφήνοντας αιχμές ότι όλα αυτά έγιναν κατόπιν υποδείξεων.