Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, 2022

Καραγκούνης: Επιπόλαιες και επικίνδυνες οι ανακοινώσεις Πανούση

«Με τη βιαστική και επιπόλαια ενέργειά του, ο κ. Πανούσης ουσιαστικά προσκαλεί κάθε παράνομο μετανάστη – και μάλιστα χωρίς κανένα περιορισμό – στην Ελλάδα»

panousis

Για «κακόγουστο αστείο» έκανε λόγο ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Πανούση, ότι θα έσπαγε την συνθήκη του Σένγκεν.

«Την ώρα που η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ιταλίας (που όπως και η Ελλάδα έχει μεγάλο πρόβλημα παράνομης μετανάστευσης μέσω της θάλασσας) βγάζει στους δρόμους αστυνομία και στρατό, λόγω του φόβου για χτύπημα από Τζιχαντιστές, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Πανούσης δηλώνει ότι στόχος του είναι να «σπάσει» τη συνθήκη Σένγκεν και να αφήσει ελεύθερους όλους τους παράνομους μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας» ανέφερε ο κ. Καραγκούνης και έκανε λόγο για βιαστική και επιπόλαια ενέργεια.

«Με τη βιαστική και επιπόλαια ενέργειά του, ο κ. Πανούσης ουσιαστικά προσκαλεί κάθε παράνομο μετανάστη – και μάλιστα χωρίς κανένα περιορισμό – στην Ελλάδα. Και παράλληλα καταλύει και μηδενίζει όλες τις υποδομές ελέγχου εισόδου στην χώρα, ιδιαίτερα στις παραμεθόριες και νησιωτικές περιοχές» δήλωσε.

«Μόνο ως κακόγουστο αστείο θα μπορούσε να εκλάβει η Νέα Δημοκρατία τέτοιες προθέσεις και καλούμε τον αρμόδιο υπουργό να ανακαλέσει άμεσα τις ανακοινώσεις του. Γιατί, είναι βέβαιο ότι τόσο η Ευρώπη, όσο και κάθε λογικός Έλληνας δεν μπορεί να αποδεχτεί τέτοιες αντιευρωπαϊκές πολιτικές», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By