Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022

Καραγκούνης για Ζαγοράκη: «Με τέτοιο κέντρο θα χάναμε το Euro; Δεν θα ήταν δυνατόν»

Ο Καραγκούνης στο πλαίσιο των βραβεύσεων των διεθνών στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ έκλεψε την παράσταση με τις ατάκες του ειδικά για τον Ζαγοράκη.

«Με τέτοιο κέντρο θα χάναμε το Euro; Δεν θα ήταν δυνατόν. Να συνεχίσουμε για το μέλλον και να βοηθήσουν όλοι να επανέλθει η Εθνική μας στις επιτυχίες», είπε ο “τυπάρας”.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης από την πλευρά του τόνισε: «Να ευχαριστήσω τον Θεό που ξεπέρασα τις 100 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος. Η Εθνική πρέπει να είναι στόχος όλων». Στην συνέχεια ευχήθηκε καλές γιορτές και χρόνια πολλά για όλους.

Οι άλλοι δύο παίκτες από τη χρυσή γενιά του 2004 που ξεπέρασαν τις 100 συμμετοχές ήταν ο Κώστας Κατσουράνης και ο Άγγελος Μπασινάς.

«Είναι μεγάλη τιμή και ευχαριστούμε. Πρέπει να έχουμε πίστη στον εαυτό μας, στα όνειρά μας και σε ότι μπορούμε να κάνουμε. Δεν υπάρχουν… εξωγήινοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλα μπορεί να τα καταφέρει κανείς», είπε ο πρώτος για να συμπληρώσει ο δεύτερος: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Να αφήσουμε το εγώ στην άκρη και να κοιτάξουμε το εμείς. Όταν το καταφέρουμε αυτό οι επιτυχίες θα έρθουν πάλι σύντομα».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By