Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων στην Εγνατία (φωτό)

Πέντε τραυματίες από την σύγκρουση των οχημάτων

karampola

Καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Αλεξάνδρειας δυο χιλιόμετρα από τον κόμβο Νησελίου στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η καραμπόλα σημειώθηκε όταν το Ι.Χ επιβατικό αυτοκίνητο χτύπησε επάνω σε προπορευόμενο και στη συνέχεια εκτράπηκε από την πορεία του και προσέκρουσε στο διαχωριστικό τοιχίο όπου και ακινητοποιήθηκε. Ο οδηγός και η σύζυγός του κατόρθωσαν να βγουν από το όχημα πάνω στο οποίο δευτερόλεπτα μετά έπεσε ένα άλλο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.

karampola

Το ίδιο συνέβη και με το τέταρτο Ι.Χ. Στο τελευταίο όχημα επέβαιναν δυο κοπέλες οι οποίες ταξίδευαν από Πτολεμαΐδα προς Θεσσαλονίκη. Στην προσπάθεια της η οδηγός να αποφύγει τα ήδη τρακαρισμένα αυτοκίνητα εκτράπηκε από την πορεία της και αναποδογύρισε.

Από τα συντρίμια των οχημάτων βγήκαν σώοι όλοι οι εμπλεκόμενοι με ελαφρούς τραυματισμούς. Ολοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Βέροιας. Από τους τραυματίες τρία είναι παιδιά τα οποία επέβαιναν στο πρώτο αυτοκίνητο επάνω στο οποίο προσέκρουσε το δεύτερο, ενώ η συνοδηγός του τέταρτου αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με ψυχολογικό σοκ. Στο σημείο κατέφθασαν ασθενοφόρα που παρέλαβαν τους τραυματίες, περιπολικά της Αστυνομίας που ρύθμιζαν την κυκλοφορία, οχήματα της Εγνατίας Οδού και τέσσερα οχήματα της Π.Υ.

karampola

Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε για περισσότερο από μισή ώρα από τον κόμβο της Κουλούρας μέχρι τον κόμβο Νησελίου στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα όσοι ταξίδευαν προς Θεσσαλονίκη να ακολουθούν την Π.Ε.Ο.
Προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος διενεργεί η Α.Δ. Βέροιας.

karampola

karampola

(Visited 1 times, 1 visits today)
By