Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022

Καράογλου: Να παραδώσει την έδρα του ο Μάκης Μπαλαούρας

«Καλώ τον κ. Μπαλαούρα να παραδώσει άμεσα την έδρα του. Εκτός και εάν επικαλεστεί και αυτός «γλωσσικό ατόπημα»»

Karaoglou

Η πρώτη αντίδραση της ΝΔ στις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος νωρίτερα τόνισε ότι δεν απορρίπτει την ονομασία «Μακεδονία» για τα Σκόπια, έρχεται μέσω του Θεόδωρου Καράογλου.

Ο Τομεάρχης Μακεδονίας και Θράκης της Νέας Δημοκρατίας καλεί από τον βουλευτή να παραδώσει αμέσως την έδρα του.

Απαντώντας στον κ. Μπαλαούρα, ο κ. Καράογλου ζητά από τον βουλευτή να παραδώσει την έδρα του και τονίζει πως περιμένει με ενδιαφέρον την αντίδραση του πρωθυπουργού, καθώς και την απάντηση του αρμόδιου υπουργείου Εξωτερικών για το θέμα.

«Ο κ. Μπαλαούρας διεκδίκησε και κέρδισε… επάξια τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν, δηλώνοντας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι δεν έχει πρόβλημα να αποκαλούνται τα Σκόπια «Μακεδονία σκέτο». Προφανώς έκανε αυτήν την ντροπιαστική δήλωση θέλοντας να γίνει αρεστός στη δεξαμενή της θολοκουλτούρας, από την οποία αντλεί ψηφοφόρους ο ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει και προσθέτει:

«Με δεδομένη την αδιαπραγμάτευτη θέση του Ελληνικού λαού για το συγκεκριμένο εθνικό θέμα, καλώ τον κ. Μπαλαούρα να παραδώσει άμεσα την έδρα του. Εκτός και εάν επικαλεστεί και αυτός «γλωσσικό ατόπημα», όπως έκανε προ ημερών ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, κ. Μουζάλας.

«Με ενδιαφέρον αναμένω την αντίδραση του Πρωθυπουργού, καθώς και την απάντηση του αρμόδιου Υπουργείου Εξωτερικών», καταλήγει.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By