Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021

Καρεμπέ: «Η αλήθεια είναι πως… ίδρωσα με τον Ερυθρό Αστέρα»

Στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει πλέον ως παράγοντας τους αγώνες αναφέρθηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ, μιλώντας για το πρόσφατο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

«Δεν έχω ζήσει ξανά ανάλογη ατμόσφαιρα. Και δεν θυμάμαι ούτε… εγώ σε πόσα γήπεδα έχω αγωνιστεί. Για εμένα, η Θύρα 7 είναι το καλύτερο κλαμπ οπαδών όλου του κόσμου και θελω να επαινέσω και τον κόσμο του Ερυθρού Αστέρα. Και στα δύο ματς τραβήξαμε τα βλέμματα όλης της Ευρώπης
», δήλωσε αρχικά ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών στη σερβική Republika και στη συνέχεια μίλησε για το ματς με τους πρωταθλητές Σερβίας:

«Η αλήθεια είναι πως… ίδρωνα στο ματς, αφού κάναμε συνέχεια επιθέσεις, αλλά γκολ δεν βάζαμε. Ήταν πιο εύκολο για εμένα να διαχειριστώ τέτοιες καταστάσεις σαν παίκτης, παρά ως μέλος της διοίκησης του συλλόγου. Το δυσκολότερο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να χάνεις ένα παιχνίδι στο τέλος. Το ίδιο έγινε και με εμάς στο Βελιγράδι, όπου χάσαμε με 3-1. Για τον Αστέρα, ήταν ένα… χτύπημα αυτή η ήττα που υπέστη στην έδρα μας, αλλά είναι μια καλή ομάδα που περιμένουμε και στο επόμενο Champions League».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By