Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Καρέρα: «Θέλω την ΑΕΚ μια ομάδα-οικογένεια»

0Για το ματς με την Ξάνθη, την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης που ακολουθεί αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα μίλησε ο Καρέρα στην κάμερα της NOVA.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού:

«Είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας και όλη η ομάδα έδωσε αυτό που έπρεπε να δώσει μέσα στο γήπεδο. Είδα μία εξαιρετική συμπεριφορά απ” όλους τους παίκτες. Πρέπει όμως να έχουμε συνέχεια αλλά αυτό που είδαμε στην Ξάνθη δεν θα έχει κανένα νόημα. Ήταν ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσει η ομάδα.

Αυτή η αρχή επηρεάστηκε και από τον αντίπαλο. Αυτό που μου άρεσε ήταν το πάθος και η θέληση για νίκη έως το τέλος. Σαφώς πρέπει να βελτιωθούμε διότι κάναμε αρκετά λάθη αλλά είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας».

Για αυτό που θέλει από την ομάδα ανέφερε: «Αυτός είναι ο τρόπος που σκέφτομαι. Μια ομάδα πρέπει να είναι οικογένεια. Όλοι πρέπει να είναι ικανοποιημένοι, από τον πρώτο έως τον τελευταίο. Θέλω όλοι οι παίκτες να είναι ικανοποιημένοι. Είναι όλοι σημαντικοί για να παίρνει η ομάδα νίκες».

Για την εικόνα της άμυνας στην Ξάνθη: «Η άμυνά μας τα πήγε καλά. Επιτρέψαμε ελάχιστα πράγματα. Υπάρχουν μηχανισμοί που πρέπει να βελτιώσουμε. Σκεφτόμουν ότι κάτι έπρεπε να κάνω. Υπήρξε και η αποβολή που άλλαξε τα δεδομένα».

Για την προσαρμογή του: «Με βοήθησε πολύ το τεχνικό επιτελείο. Ήθελα ουσιαστική βοήθεια και την είχα. Σίγουρα είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μάχη. Δεν είχαμε χρόνο για ξεκούραση αλλά είμαστε έτοιμοι».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Οι φίλαθλοί μας είναι πολύ σημαντικοί όπως και για κάθε ομάδα. Είχαμε μεγάλη εκπροσώπηση και τους οφείλω συγχαρητήρια. Δουλειά μας είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι εκείνοι υπερήφανοι για την ομάδα και τους παίκτες».

Για το σύστημα που θα κατεβάσει αύριο τόνισε πως «αυτά είναι πράγματα που δεν λέγονται, τα της τακτικής φύσεως».

Τέλος για το τι θέλει από τους παίκτες που έχει αλλά και αυτούς που θα έρθουν δήλωσε: «Εγώ είμαι εδώ γιατί θέλω να κερδίζω. Άρα θέλω και παίκτες με την ίδια φιλοδοξία και το ίδιο κίνητρο».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By