Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022

«Καρφί» Πολάκη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εμπνεύσει για να ξανακυβερνήσει»

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook τοποθετήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης στις προτάσεις που κατέθεσαν δύο ομάδες στελεχών της σξιωματικής αντιπολίτευσης, με φόντο τις εσωκομματικές διεργασίες στο πλαίσιο του 3ου Συνεδρίου του κόμματος.

Ο κ. Πολάκης άφησε αιχμές για το περιεχόμενο των κειμένων που δημοσίευσαν οι ομάδες «Ομπρέλλα» και «ΡΕΝΕ», υποστηρίζοντας ότι αυτές δεν προσδίδουν κάτι καινούργιο και διαφορετικό στον πολιτικό διάλογο.

Μάλιστα, στην ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε με νόημα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εμπνεύσει για να ξανακυβερνήσει».

Αυτούσιο το κείμενο της ανάρτησης του Παύλου Πολάκη έχει ως εξής:

«ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τα κείμενα των συντρόφων από τη ΡΕΝΕ και την «Ομπρελλα» Όταν υπάρχει κρίση και κοινωνική-εθνική καταστροφή από τη νεοφιλελεύθερη Ορμπανικη πολιτική της κυβερνησης Μητσοτακη και εντείνεται η ταξική πόλωση η γραμμή είναι να διατυπώνεις: -ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ,-ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ,-ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΟ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ !Αυτό στα κείμενα ΔΕΝ το ειδα.Γι αυτό θα υπάρξει σύντομα .Ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ,πρέπει να ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ .Στοχεύοντας στους υλικούς ορους ύπαρξης της πλειοψηφίας ΚΥΡΙΩΣ και με ξεκάθαρη πρόταση «καταστροφής» του υπάρχοντος πλέγματος εξουσίας -πελατειακού κρατους -διαπλοκής και αντικατάστασης του με φιλολαϊκό και ανατρεπτικό κοινωνικό συμβόλαιο υπέρ της εργασιας Συνεχιζεται…»

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By