Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Καρφιά» Κωνσταντοπούλου για τα συνθήματα στη Βουλή

«Γράφτηκαν ακριβώς την ώρα των κεντρικών δελτίων ειδήσεων και ενώ ήταν σε εξέλιξη η συνέντευξη Τύπου για την επιτροπή λογιστικού ελέγχους του χρέους»

zwh konstantopoulou

Θέση για τα χθεσινά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κέντρο της Αθήνας και για τα συνθήματα που γράφτηκαν στους τοίχους της Βουλής πήρε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η πρόεδρος της βουλής σημείωσε με νόημα ότι τα συνθήματα «γράφτηκαν ακριβώς την ώρα των κεντρικών δελτίων ειδήσεων και ενώ ήταν σε εξέλιξη η συνέντευξη Τύπου για την επιτροπή λογιστικού ελέγχους του χρέους», αφήνοντας να εννοηθεί ότι εσκεμμένα επιλέχθηκε η δεδομένη χρονική στιγμή.

«Τα συνθήματα έχουν ήδη καθαριστεί, από τη βουλή, παρότι ήταν στην αρμοδιότητα άλλων», συμπλήρωσε η κ. Κωνσταντοπούλου, ρίχνοντας «καρφάκι» για το δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη και συμπλήρωσε: «Όσοι επιμένουν να τροφοδοτούν και να ανατροφοδοτούν μία τέτοια συζήτηση, έχει χαρακτήρα προβοκάτσιας».

Μάλιστα, η πρόεδρος της Βουλής δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και για τη δημοσιογραφική κάλυψη, σημειώνοντας «φαντάζομαι τα δελτία που μετέδωσαν στις πρώτες ειδήσεις τους τα συνθήματα, θα μεταδώσουν και ότι τα έσβησε η βουλή». 

By