Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Καρυπίδης: «Δεν μας ξάφνιασε το ban της FIFA – Θα δικαιωθούμε στο CAS”

Βέβαιος, πως ο Άρης θα δικαιωθεί στο CAS για την βαριά ποινή που του επιβλήθηκε από τη FIFA εμφανίστηκε ο Θεόδωρος Καρυπίδης – Ζήτησε από τον κόσμο να κλείσει τα αυτιά του στην καταστροφολογία.

Την σιγουριά του ότι ο Άρης θα δικαιωθεί στο CAS εξέφρασε ο ισχυρός άνδρας της “κίτρινης” ΠΑΕ, Θοδωρής Καρυπίδης, μετά τη βαριά τιμωρία της FIFA στους Θεσσαλονικείς με… απαγόρευση μετεγγραφών.

Σε γραπτή του δήλωση, ο Θεόδωρος Καρυπίδης ανέφερε:

“Δυστυχώς για τον ΑΡΗ, αλλά και για εμένα προσωπικά, τα λάθη του παρελθόντος βάζουν εμπόδια στην προσπάθειά μας. Απ’ ότι φαίνεται δεν είναι εύκολο να απαλλαγούμε από τα βαρίδια των “ αμαρτωλών χρόνων”, αλλά έχω τη βεβαιότητα ότι θα συμβεί αυτό το επόμενο διάστημα. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Η νεότερη εξέλιξη, σε ό,τι αφορά το ζήτημα του ban της FIFA, δεν μας ξάφνιασε. Ήταν κάτι που περιμέναμε γιατί αποτελούσε μέρος της όλης διαδικασίας, ώστε να φτάσουμε στο CAS, όπου είμαι πεπεισμένος ότι θα δικαιωθούμε.

Προσφεύγουμε άμεσα στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο και με τα ακλόνητα επιχειρήματα που διαθέτουμε θα βρούμε το δίκιο μας.

Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ να κλείσουν τα αυτιά τους στα σενάρια καταστροφολογίας που διοχετεύουν ήδη αυτοί που ενοχλούνται από την παρουσία μας τα τελευταία χρόνια. Να μην ανησυχούν για την επόμενη μέρα του ΑΡΗ. Θα βγούμε πιο δυνατοί και από αυτή τη δοκιμασία”.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By