Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Καρυπίδης στο Mega: «Ολοκάθαρο το πέναλτι – Έπρεπε να κερδίσουμε 3-0»

Καθαρό χαρακτηρίζει το πέναλτι που έδωσε τη νίκη στον Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Θόδωρος Καρυπίδης, τονίζοντας ότι η ομάδα του έπρεπε να κερδίσει 3-0!

Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρίνων» θεωρεί πως δεν υπήρξε καμία διαιτητική εύνοια για τον Άρη, έκανε λόγο για φιλική νίκη, ενώ έδωσε το σύνθημα για το διπλό επί του ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Mega:

«Εμείς αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι το ίδιο. Για εμάς δεν είναι τίποτα, το περιμέναμε. Είχαμε προετοιμαστεί σωστά, τρεις βαθμοί είναι και αυτοί. Ήταν μια φιλική νίκη και αυτή κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 3-0. Συνεχίζουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε οπωσδήποτε μέσα στον ΟΦΗ για να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε τυχαία εκεί που είμαστε», είπε αρχικά.

Για το που το πάει ο Άρης: «Δεν σκεφτόμαστε τρέλες. Θέλουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να είμαστε ψηλά. Περιμένουμε πώς και πώς να ανοίξουν τα γήπεδα και να έρθει ο κόσμος πίσω για να πανηγυρίζουμε μαζί.»

Για τις διαμαρτυρίες του ΠΑΟΚ: «Τι να διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ; Ο ΠΑΟΚ θέλει να παίζει με διαιτητές και να έχει αβάντα. Δύο κάρτες δεν έδωσε στον Αουγκούστο, που ήταν κόκκινη. Θα τα δείτε μετά. Το πέναλτι του Αρη ήταν φανερό. Ολοκάθαρο».

By