Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Καστοριά: «Χολιγουντιανή» καταδίωξη φυγόποινου με κλεμμένο φορτηγό

Σε ράλι με επικίνδυνους ελιγμούς επιδόθηκε ο οδηγός ενός Ι.Χ. φορτηγού στην Καστοριά όταν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος του έκαναν σήμα να σταματήσει για να τον ελέγξουν τα ξημερώματα της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη ως μια δασική περιοχή, όπου το όχημα βγήκε από τον δρόμο κι έτσι ο οδηγός το εγκατέλειψε και τράπηκε σε φυγή πεζός.

Ο 37χρονος αλλοδαπός συνελήφθη τελικά με οργανωμένη επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν και άνδρες της Ασφάλειας, και διαπιστώθηκε ότι είχε κλέψει λίγο νωρίτερα το φορτηγό που ανήκε σε μια 51χρονη, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ!

Ο φυγόποινος, που δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς με πλήθος κατηγορίες για κλοπή τροχοφόρου, απείθεια, διατάραξη συγκοινωνιών, έκθεση σε κίνδυνο και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Συλλήψεις φυγόποινων και σε Ναύπλιο, Βόλο και Θήβα

Διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας με την οποία διατάσσεται η σύλληψή του για ληστεία και κλοπή εκκρεμούσε σε βάρος ενός 49χρονου Έλληνα που συνελήφθη στο Ναύπλιο από αστυνομικούς της Ασφαλείας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.

Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Λάρισας με το οποίο διατάχθηκε η σύλληψή του για απάτη εκκρεμούσε σε βάρος ενός 56χρονου Έλληνα ο οποίος συνελήφθη στο κέντρο του Βόλου από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 27χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για απόπειρα κλοπής με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By