Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Καταδικάζει τα απειλητικά φέϊγ βολάν η ΚΕΔ- η συγκυρία με τον Καλογερόπουλο…

Με αφορμή τα φέιγ βολάν που πετάχτηκαν στην περιοχή όπου βρίσκεται η οικεία του διαιτητή του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός Χαράλαμπου Καλογερόπουλου, η ΚΕΔ τοποθετήθηκε μέσω ανακοίνωσης. Συγκεκριμένα αναφέρει:

thumbnail«Σε μία περίοδο κατά την οποία όλοι προσπαθούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων για να δοθεί μια συνολική και συντριπτική απάντηση σε φαινόμενα που ταλανίζουν διαχρονικά το ελληνικό ποδόσφαιρο, οι εμπνευστές του συγκεκριμένου περιστατικού επιχειρούν να εκφοβίσουν τον διαιτητή ενός πολύ σημαντικού αγώνα.

Είναι προφανές ότι περιστατικά που εξυπηρετούν σκοπούς ψυχολογικού εκβιασμού είναι καταδικαστέα απ’ όπου κι αν προέρχονται και, σε αντίθεση με τα κίνητρά τους, δεν πρόκειται να αποσπάσουν τη συγκέντρωση των διαιτητών από το καθήκον που καλούνται να επιτελέσουν σε λίγες ώρες.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους διαιτητές και στους ποδοσφαιριστές των δύο ιστορικών ομάδων, οι οποίοι, όλοι μαζί, θα δώσουν την απάντηση που αρμόζει σ’ εκείνους που επιμένουν να μετέρχονται βλαπτικές και επιζήμιες για το ποδόσφαιρο μεθόδους».

Τι είχε συμβεί όμως; Το πρωί, ο διαιτητής Καλογερόπουλος βρήκε στην είσοδο του σπιτιού του στην περιοχή Ελληνορώσων, φέιγ βολάν με απειλητικά προς τον ίδιο μηνύματα. Για την ενέργεια αυτή έχει ενημερωθεί τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, όσο και οι αρμόδιες αρχές.

Προσέξτε τώρα τη συγκυρία…

Παραμονή του ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός, χθες, ο Χάρης Καλογερόπουλος είχε γενέθλια, δημοσιεύτηκε η αγγελία του γάμου του και απόψε θα στρογγυλέψει σε 100 τους αγώνες του σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο αστυνομικός στο επάγγελμα ρέφερι συμπλήρωσε το 32ο έτος της ηλικίας του την ημέρα που ο Ολυμπιακός έκλεισε 9 δεκαετίες ζωής. Παράλληλα, έχοντας προγραμματίσει θρησκευτικό γάμο, χθες δημοσιεύτηκε η αγγελία. Κι όλα αυτά ενώ έφτασε η ώρα της 100άρας…

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε για το γεγονός: «Εκφράζουμε την ανησυχία μας, έχουμε ενημερωθεί όσα έγιναν με τα φέιγ βολάν έξω από το σπίτι του διαιτητή Καλογερόπουλου. Επειδή μέχρι στιγμής εμείς, ως Ολυμπιακός, έχουμε φροντίσει να πάμε στο παιχνίδι με τους ηπιότερους τόνους, θα θέλαμε να υπάρχει περισσότερη προσοχή και από την Πολιτεία και από την Αστυνομία, να μην χαλάσουν όλα την τελευταία μέρα.

Ήδη έχουμε δει από μερίδα του Τύπου στοχοποίηση όλων των εμπλεκόμενων στον αγώνα και μια προσπάθεια πίεσής τους. Φτάσαμε να υπάρχουν φέιγ βολάν στο σπίτι διαιτητή. Αυτά είναι τα σοβαρά ζητήματα για το ποδόσφαιρο.

Αντί να ασχολείται ο κ. Κοντονής με ημίμετρα και να κλειδώνει τα γήπεδα, καλό θα είναι να δει και αυτά τα ζητήματα. Εμείς καταθέτουμε την ανησυχία μας. Έχει ήδη ασκηθεί πίεση στον διαιτητή. Σαν Ολυμπιακός έχουμε κάνει τα πάντα ώστε να διατηρηθεί ηρεμία ενόψει της αναμέτρησης που θα έχει πολύ κόσμο. Θα είναι δοκιμασία και για την Αστυνομία του γηπέδου, που έχει συνηθίσει να υποδέχεται παιχνίδια με χαμηλότερο ενδιαφέρον. Θα είναι δοκιμασία και για την ΑΕΚ και για την ΕΠΟ και για την Αστυνομία».

 

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By