Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Καταγγελία 64χρονης: Οδηγός ταξί ζήτησε 35 ευρώ για διαδρομή 5 λεπτών

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε 64χρονη που είδε τη μετακίνησή της με ταξί από το αεροδρόμιο σε κοντινό πάρκινγκ να μετατρέπεται σε εφιάλτη.

Ο οδηγός ταξί, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ζήτησε από τη γυναίκα το ποσό των 35 ευρώ για μια διαδρομή 5 λέπτων, κράτησε κλειδωμένες τις βαλίτσες της πελάτισσάς του και όταν εκείνη αρνήθηκε να τον πληρώσει, κινήθηκε απειλητικά εναντίον της.

Ο οδηγός εμπόδισε, επίσης, την 64χρονη να πάρει την βαλίτσα της και της ζήτησε να πληρώσει ποσό άνω των 30 ευρώ ενώ το ταξίμετρο έγραφε 6 ευρώ. Η γυναίκα αναγκάστηκε να πληρώσει τη διαφορά για να πάρει τα πράγματα της παρά το γεγονός ότι ήταν μια απόσταση που δεν ξεπερνούσε τα 8 χιλιόμετρα.

«Βγήκε έξαλλος έξω από το ταξί και φώναζε πολύ δυνατά, χτυπώντας τα χέρια του και ζήταγε 35 ευρώ για να δώσει τη βαλίτσα. Του είπα ότι η διαδρομή ήταν πολύ κοντινή για να του δώσω τα χρήματα που ζητούσε. Εκείνος σε έξαλλη κατάσταση συνέχισε να ωρύεται και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος μου. Φοβήθηκα μην με χτυπήσει και του έδωσα άλλα 25 ευρώ» είπε η γυναίκα στις αρχές.

Η αστυνομία έχει ήδη ταυτοποιήσει τον δράστη αφού η 64χρονη είχε κρατησει τον αριθμό κυκλοφορίας του οδηγού ταξί.

Όπως καταγγέλουν πολίτες, τα περιστατικά ασυδοσίας από οδηγούς ταξί στην περιοχή του αεροδρομίου αυξάνονται καθημερινά.

Συνολικά οι αστυνομικοί της διεύθυνσης τροχαίας αττικής συνέλαβαν επτά οδηγούς ταξί για πειραγμένα ταξίμετρα και υπερβολικό κόμιστρο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By