Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Καταγγελία σοκ από 31χρονη μητέρα: Ληστές τη βίασαν μπροστά στα παιδιά της

Μια σοκαριστική καταγγελία έκανε στο τμήμα Αγίων Αναργύρων μια 31χρονη μητέρα από το Καματερό. Ληστές εισέβαλαν δυο φορές μέσα σε λίγες μέρες στο σπίτι της και τη δεύτερη φορά τη βίασαν μπροστά στα παιδιά της!

Ο εφιάλτης της 31χρονης μητέρας από το Αφγανιστάν, που μένει με τα παιδιά της στο Καματερό ενώ ο άνδρας της είναι στην Τουρκία, ξεκίνησε στις 15 Σεπτεμβρίου. Όπως ανέφερε στην καταγγελία της, τότε ήταν η πρώτη φορά που τέσσερις ληστές μπήκαν στο σπίτι της, τη λήστεψαν και έφυγαν.

Το μαρτύριό της, όμως, δεν είχε τελειώσει. Γιατί 10 μέρες μετά, οι ληστές «ξαναχτύπησαν». Ήταν πάλι τέσσερις άνδρες, όπως ανέφερε στην αστυνομία και αναμεσά τους ένας από εκείνους που είχαν μπει στο σπίτι της στις 15 Σεπτεμβρίου.

Οι δράστες δεν αρκέστηκαν στο να της πάρουν λεφτά και το κινητό της. Τη βίασαν διαδοχικά μπροστά στα ανήλικα παιδιά της πριν φύγουν από το σπίτι της στο Καματερό.

Αφού κατάφερε να συνέλθει απ’ όσα της είχαν συμβεί, η νεαρή γυναίκα πήρε στην αστυνομία την περασμένη Πέμπτη (30.09.2021) και κατήγγειλε τον εφιάλτη που έζησε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By