Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Κατέρρευσε πολυόροφο κτίριο στο Μαϊάμι

Κτίριο δώδεκα ορόφων κατέρρευσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (24/6) κοντά στην παραλία του Μαϊάμι, στην πολιτεία της Φλόριντα των ΗΠΑ.

Φωτογραφίες και βίντεο που κάνουν τον γύρο των social media δείχνουν άνδρες της Πυροσβεστικής να επιχειρούν στα συντρίμμια.

Από το οπτικοακουστικό υλικό που κυκλοφορεί στα social media και όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, ένα μέρος του κτιρίου φαίνεται να έχει καταρρεύσει. Το κτίριο ανήκει στο συγκρότημα Champlain Towers που βρίσκονται στην Collins Avenue, κοντά στην παραλία του Μαϊάμι.

Το περιστατικό έχει επιβεβαιωθεί από τις τοπικές αρχές, χωρίς ωστόσο να έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες πέραν του ότι στο σημείο επιχειρούν άνδρες της Πυροσβεστικής. Διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν ότι υπάρχουν φόβοι για μεγάλο αριθμό νεκρών και εγκλωβισμένων.

Δείτε βίντεο:

Πάνω από 80 πυροσβεστικά οχήματα βρίσκονται στο σημείο και επιχειρούν, ενώ έχουν κληθεί ενισχύσεις και από άλλα κοντινά πυροσβεστικά τμήματα. Δημοσιογράφοι που βρίσκονται εκεί και αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ήδη έχουν καταφέρει να απεγκλωβίσουν κάποιους από τα συντρίμμια.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Το κτίριο δώδεκα ορόφων κτίστηκε το 1981 και πρόκειται για ένα συγκρότημα 136 μοντέρνων κατοικιών, σύμφωνα με το Miami Real Estate Trends.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο, που κυκλοφορούν στα social media, από το σημείο της τραγωδίας προκαλούν σοκ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By