Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022

Κάτω απ΄αυτές τις συνθήκες έχασε την ζωή του ο Παντελής Παντελίδης

Το αυτοκίνητο του πασίγνωστου τραγουδιστή ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες

pantelidis8

Στις 8:20 το πρωί της Πέμπτης, έχασε την ζωή του ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης σε τραγικό δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 18, στο ύψος του Ελληνικού.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη όταν το Ι.Χ τύπου τζιπ που οδηγούσε, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες. Παράλληλα, τραυματίστηκαν σοβαρά οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα.

Ο 33χρονος τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Αρχικά στο Ασκληπιείο πήγε ο ιδιοκτήτης του κέντρου, όπου θα εμφανιζόταν ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος και τον αναγνώρισε, ενώ αμέσως μετά έφθασε στο νοσοκομείο και ο αδελφός του για την τυπική ταυτοποίηση των στοιχείων του, αφού ο Π.Παντελίδης δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο.

Σημειώνεται ότι μόλις πήγαν στο σημείο του δυστυχήματος άνδρες της Τροχαίας, λίγα λεπτά μετά το τραγικό συμβάν, η μία γυναίκα, που διατηρούσε τις αισθήσεις της, τους είπε ότι οδηγός του ΙΧ ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι το αυτοκίνητό του είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδηρικών.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By