Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

«Αναχαίτισαν» το ελικόπτερο του Πάνου Καμμένου κάτοικοι στη Κω – τον φυγάδευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ

Κάτοικοι «αναχαίτισαν» με τη παρουσία τους τη προσγείωση του ελικοπτέρου του Πάνου Καμμένου ο οποίος για μία ακόμη φορά τα βρήκε σκούρα στη Κω

KAMMENOS-ELIKOPTERO

Ως «εχθρό» τους λογίζουν οι κάτοικοι στη Κω το Πάνο Καμμένο ο οποίος πέρυσι Έφαγε αυγά και φέτος φυγαδεύτηκε από τα Ματ.
Αγανακτισμένοι κάτοικοι του νησιού που αντιδρούν στην κατασκευή των hotspots βγήκαν στους δρόμους του νησιού λίγο πριν φτάσει ο Πάνος Καμμένος.

Το ελικόπτερο τύπου Σινούκ που μετέφερε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ στο νησί δεν κατάφερε να προσγειωθεί αρχικά στο προκαθορισμένο σημείο. Εγινε αντιληπτό από διαδηλωτές, οι οποίοι αντέδρασαν έντονα και ήρθαν σε σύγκρουση με τους αστυνομικούς.

56b1beb257267_dsc_0038 56b1beb88ff70_dsc_0045 56b1c47a111c1_12644698_10206076820821946_1187694154670319323_n

O πιλότος της ΠΑ, αφού δεν κατάφερε να προσγειωθεί, αρχικά έκανε στροφή για τη Λέρο, τελικά όμως προσγειώθηκε στον Ιππικό Όμιλο της Κω.

Επειδή στην κυβέρνηση φοβήθηκαν πιθανή αντίδραση των κατοίκων με την άφιξη Καμμένου, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έστειλε το πρωί μια διμοιρία των ΜΑΤ με C130 στο νησί. Συγκεκριμένα, μια διμοιρία των ΜΑΤ έφτασε στις 7:15 στην Κω, προκειμένου να «προετοιμάσει» το έδαφος για την άφιξη του υπουργού Άμυνας.

k1_19

k2_20

χώρος που αρχικά αναμενόταν να προσγειωθεί το ελικόπτερο του κ. Καμμένου, πίσω από τα Lidl -Φωτογραφίες: vimatisko.gr

Απαγορευμένη η πρόσβαση στο ακίνητο που προτάθηκε για hotspot

Σύμφωνα με το kostoday.com, αποκλεισμένη είναι η πρόσβαση προς το ακίνητο του Νίκου Κανταρζή, το οποίο προτάθηκε για hotspot στο νησί της Κω, εν αναμονή της άφιξης του Πάνου Καμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kostoday, ενώ ο κ. Καμμένος αναμενόταν να φτάσει στον κρατικό αερολιμένα «Ιπποκράτης», τελικά πέταξε για Κω με ελικόπτερο στρατού τύπου Σινούκ. Πέρασε πάνω από την εν λόγω περιοχή και κατευθύνθηκε προς Λέρο.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, κάτοικοι βρίσκονται στην περιοχή, ενώ κλούβα της αστυνομίας και αυτοκίνητο του στρατού έχουν αποκλείσει τον δρόμο που οδηγεί στο ακίνητο. Επίσης, στο Λινοπότι βρίσκονται επίσης συγκεντρωμένοι πολίτες της Κω, αφού είχαν πληροφορηθεί πως ο υπουργός θα περνούσε από εκεί, κάτι που τελικώς δεν έγινε, με αποτέλεσμα αρκετοί από αυτούς να κατευθυνθούν προς το ακίνητο Κανταρζή.

[video_embed][/video_embed]

[video_embed][/video_embed]

Αποδοκιμασίες και αυγά κατά του Καμμένου και το καλοκαίρι στην Κω

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Αύγουστο ο Πάνος Καμμένος είχε δεχτεί επίθεση στην Κω με μπουκάλια και αυγά από εξαγριωμένους κατοίκους. Τότε ο κ. Καμμένος εκδιώχθηκε κακήν κακώς από τους κατοίκους και χρειάστηκε να τον φυγαδεύσουν.

Οι κάτοικοι, έξαλλοι με τον χειρισμό της κυβέρνησης στο θέμα του μεταναστευτικού, εξέφρασαν προς το πρόσωπο του υπουργού Εθνικής Άμυνας την οργή τους, πετώντας του αυγά, μπουκάλια και καθυβρίζοντάς τον.

[video_embed][/video_embed]