Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Κατσέλη: Στήριξη στην ανάκαμψη της οικονομίας

Τι αναφέρει η πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών

katseli

Έτοιμη να στηρίξει την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας είναι η Εθνική Τράπεζα όπως διαβεβαίωσε η πρόεδρος της τράπεζας, Λούκα Κατσέλη, σε εκδήλωση για τον εορτασμό των 175 χρόνων από την ίδρυση της ΕΤΕ.

Η κ. Κατσέλη επισήμανε ότι «η Εθνική, όπως έκανε πάντοτε, ανταποκρίνεται σήμερα στις πιεστικές ανάγκες της χώρας για ανασυγκρότηση της παραγωγικής της βάσης, για προάσπιση της κοινωνικής συνοχής και συνεχή αναβάθμιση του μορφωτικού και πολιτιστικού επιπέδου».

Και το κάνει, συνέχισε, «με τη στήριξη βιώσιμων επενδυτικών πρωτοβουλιών, τη δημιουργία νέων χρηματοοικονομικών εργαλείων, την προώθηση της νεανικής και καινοτόμου επιχειρηματικότητας και με το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης».

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Λεωνίδας Φραγκιαδάκης υποστήριξε ότι «η Εθνική Τράπεζα είναι έτοιμη να αφιερώσει όλες τις δυνάμεις της στο να ηγηθεί της ανάκαμψης της οικονομίας».

Όπως εξήγησε, η ΕΤΕ, μέσω της πλεονάζουσας ρευστότητάς της, είναι έτοιμη να χρηματοδοτήσει την οικονομία και να υποστηρίξει επιχειρήσεις νέας νοοτροπίας, αναλαμβάνοντας τον ορθό κίνδυνο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By