Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Καβάλα: Στο θερμοκήπιο και στην αυλή του έκρυβε πέντε κιλά χασίς

Κάθε άλλο παρά νόμιμα ήταν όσα βρίσκονταν μέσα στο θερμοκήπιο που διατηρεί ένας 51χρονος Έλληνας σε μια αγροτική περιοχή στην Χρυσούπολη Καβάλας, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και του τμήματος Νέστου που του πέρασαν χειροπέδες μετά την έρευνα.

Τόσο στο θερμοκήπιο όσο και στην αυλή της κατοικίας του δράστη, βρήκαν κρυμμένες πλήθος συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους πέντε κιλών και 73,1 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν και ο 51χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Σε μια αποθήκη που χρησιμοποιούν στο κατάλυμά τους στο Ρουπάκι Ηλείας έκρυβαν τα ναρκωτικά που διακινούσαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 26 και 27 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου επειδή διέμεναν παράνομα στην χώρα.

Κατά την έρευνα βρέθηκαν 665 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 50 άδεια σακουλάκια για την συσκευασία του χασίς και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ πάνω σε έναν από τους δράστες βρέθηκαν άλλα 13 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Στο ποιμνιοστάσιό του στη Λαμία έκρυβε ένας 56χρονος Έλληνας δύο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 130,2 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας. Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By