Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Καυγάς Λαγού – Βούτση στη Βουλή

Λαγός: Είναι προδότης ο Καμμένος – Βούτσης: Είστε ξεδιάντροποι σου αφαιρώ το λόγο

giannis lagos2

Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε κατά την συζήτηση του παράλληλου προγράμματος, μεταξύ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού και του προέδρου του Σώματος, Νίκου Βούτση.

Ο Γ. Λαγός βρισκόνταν στο βήμα και λίγο πριν ολοκληρώσει άρχισε να χρησιμοποιεί απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για την κυβέρνηση αλλά και τον υπ. Άμυνας Πάνο Καμμένο, μιλώντας για προδότες υπουργούς που ξεπουλούν την πατρίδα.

Ακολούθησαν οι οργίλοι διάλογοι:

  • Βούτσης: Σας αφαιρώ το λόγο. Δεν θα μας κάνετε μαθήματα δημοκρατίας, εσείς που καταπατάτε την Δημοκρατία μέσα στο κοινοβούλιο.
  • Λαγός: Ο Καμμένος είναι προδότης, ό,τι και να κάνετε θα φωνάζω ότι είναι προδότης
  • Βούτσης: Η συμπεριφορά σας είναι κατάπτυστη, πολιτικά. Είναι ντροπή να μιλάτε περί προδοτών σε μια χώρα που έχει τραβήξει τόσα πολλά το προηγούμενο διάστημα. Είχατε συντονισμένα προετοιμαστεί για τη σημερινή ένταση και είναι η τρίτη φορά που το κάνετε μέσα σε λίγες ημέρες. Πάρτε τα μέτρα σας και η Δημοκρατία θα πάρει τα δικά της μέτρα. Τα περί προδοτών που λέτε είναι το έσχατο της ξεδιάντροπης συμπεριφοράς σας μέσα σ” αυτή την αίθουσα. Να γνωρίζετε επίσης ότι αυτά που κάνατε, να βιντεοσκοπείτε συνεδρίαση της Βουλής κεκλεισμένων των θυρών και να τα διανέμετε στο διαδίκτυο, έχουν πάει ήδη στην επιστημονική επιτροπή της Βουλής για να εξεταστεί το κατά πόσον υπάρχουν και ποινικές ευθύνες.
(Visited 1 times, 1 visits today)