Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Καυγάς στην Κομοτηνή με επτά τραυματίες

Σοβαρές φθορές προκλήθηκαν σε ένα σπίτι, ένα κατάστημα και δύο οχήματα

ekab600_400

Άγριος καυγάς ξέσπασε κάτω από ανεξήγητες μέχρι στιγμής συνθήκες, το βράδυ της Τρίτης στον οικισμό Ήφαιστο της Κομοτηνής. Κάτοικοι κατέληξαν στο νοσοκομείο ενώ σοβαρές φθορές προκλήθηκαν σε ένα σπίτι, ένα κατάστημα και δύο οχήματα.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερα άτομα, 19, 32 και 36 ετών, ενώ αναζητείται και ένας 17χρονος, οι οποίοι από κοινού τραυμάτισαν ελαφρά επτά άτομα με τη χρήση σωματικής βίας, μιας σιδερογροθιάς, δυο τσεκουριών και ενός κυνηγετικού όπλου.

Οι δράστες συνελήφθησαν στον Ήφαιστο και τον Άβαντα Αλεξανδρούπολης ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παραβάσεις του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.

Στη διάρκεια της συμπλοκής οι δράστες προκάλεσαν φθορές σε ένα σπίτι, ένα κατάστημα και δύο οχήματα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.

Σημειώνεται ότι ο 17χρονος δράστης στις 16 Δεκεμβρίου είχε διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατούνταν, για κλοπές. Κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, δύο τσεκούρια, μια σιδερογροθιά και δύο κυνηγετικά φυσίγγια.

By