Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Καβούρι: Βίντεο ντοκουμέντο από τις εκρήξεις μετά το τροχαίο

Απίστευτες είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν στο Καβούρι τα ξημερώματα στο Καβούρι από το τροχαίο στο οποίο ένα απορριμματοφόρο του δήμου συγκρούστηκε με ταξί.

Το γεγονός ότι και τα δύο οχήματα λειτουργούσαν με αέριο είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθούν απανωτές εκρήξεις και να τυλιχθούν στις φλόγες. Η φωτιά εξαπλώθηκε σε παρακείμενο όχημα καταστρέφοντας το ολοσχερώς, ενώ άλλο ένα υπέστη σημαντικές ζημιές.

Η σύγκρουση έγινε όταν το απορριμματοφόρο επιχείρησε να στρίψει δεξιά και το ταξί καρφώθηκε πάνω του. Μιλώντας στην ΕΡΤ ένας εκ των εργατών του δήμου που βρισκόταν εκείνη την ώρα ακριβώς πίσω από το όχημα για την αποκομιδή σκουπιδιών, είπε πως πρόλαβε να πηδήξει και να απομακρυνθεί την τελευταία στιγμή.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ένας εκ των εργατών του δήμου που βρισκόταν εκείνη την ώρα ακριβώς πίσω από το όχημα για την αποκομιδή σκουπιδιών, είπε πως πρόλαβε να πηδήξει και να απομακρυνθεί την τελευταία στιγμή.

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν μεγάλη και άμεση, όπως και της Πολιτικής Προστασίας καθώς στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για να σβήσει η φωτιά, με ρίψεις αφρού και νερού. Για ώρα έκλεισε η παραλιακή, στο σημείο όπου έγινε το τροχαίο και η κυκλοφορία επαναλήφθηκε λίγο πριν από τις 07:00.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By