Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Και η Έφη Θώδη είναι… ΠΑΣΟΚάρα – [Εικόνες]

Το ΠΑΣΟΚ πουλάει, πάλι.

Το ΠΑΣΟΚ κυκλοφορεί ξανά στην κοινωνία και με όπλο του το όνομα του, που είναι βαρύ σαν ιστορία, τον ήλιο τον πράσινο, αλλά και την ελπίδα του κόσμου για πραγματική «αλλαγή» επιστρέφει στη κοινωνική ζωή με μνήμες από μπουζούκια, έργα και περίσσια «ανθρωπχιά».

Τα καλά χρόνια της μεταπολίτευσης φαίνεται πως η κοινωνία αρχίζει να τα ψάχνει και να τα δέχεται σιγά σιγά σε μικρές, ασυνεχείς ποσότητες, γνήσιας και ατόφιας πασοκίλας. Μία πασοκίλα που αναγεννάται  μέσα από τα πάρτι που διοργανώνει Το παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο, μέσα από νοσταλγικές εκθέσεις, όπως η GR 80’ς που έγινε πρόσφατα στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, αλλά κυρίως μέσα από άρθρα, αναρτήσεις και memes στο διαδίκτυο, που κοινωνεί και επικοινωνεί το μεγαλύτερο του κόσμου.

Όλη αυτή η ΠΑΣΟΚονοσταλγία που περιγράψαμε παραπάνω, ήρθε η ώρα να φύγει από τα αστικά κέντρα και να κάνει την δική της περιοδεία. Πρόσφατα στην πρωτεύουσα του καρναβαλιού στην Πάτρα διοργανώθηκε ένα αποκριάτικο πάρτι με θέμα τι άλλο… το ΠΑΣΟΚ.. Το όλον ΠΑΣΟΚ.

Εκεί λοιπόν στην πόλη των «Παπανδρέου» αντάμωσε αυτές τις ημέρες το ΠΑΣΟΚ, έστω και «μεταμφιεσμένο». Κατέβηκαν τα λάβαρα από το πατάρι, σιδερώθηκαν οι μπλούζες, φορέθηκαν τα καπέλα που είχε ο κόσμος για τις συγκεντρώσεις και όλα αυτά τα επιβράβευσε με την παρουσία της η Έφη Θώδη, που έδωσε το παρών σε αυτό μοναδικό event που έγινε χτες βράδυ στη «DISCO Room».

Ένα event αποκλειστικά και μόνο για αμόλυντους πρασινοφρουρούς ,το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ένα event που έκανε τους διοργανωτές του να αισθανθούν την απόλυτη ικανοποίηση, τον κόσμο να φωτογραφίζεται διαρκώς με τις σημαίες του, αλλά και την Έφη Θώδη να τραγουδάει τις μεγάλες της επιτυχίες, μέσα σε μία σοσιαλιστική μέθη και πασοκική κατάνυξη…

(Visited 1 times, 1 visits today)