Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Και η Καϊλή απέναντι στη Γεννηματά: Φοβάται τη διεύρυνση

«Ορισμένοι από το περιβάλλον της ηγεσίας το φοβούνται αυτό και δεν θέλουν τη διεύρυνση και άλλα πρόσωπα γιατί ίσως να φοβούνται τον ανταγωνισμό».

ευρωβουλευτής της ΕΛΙΑΣ Εύα Καϊλή άφησε αιχμές εναντίον ορισμένων που δεν κατονόμασε, από το περιβάλλον της προέδρου κ. Γεννηματά, που δεν θέλουν όπως είπε να ανοίξει το κόμμα και να μεγαλώσει.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης north 98, η κ. Καϊλή σημείωσε μεταξύ άλλων: Σε μια παράταξη υπάρχουν διαδικασίες που θέλουν τη διεύρυνση της παράταξης οι διαδικασίες αυτές δεν τηρήθηκαν. Δεν αρκεί σε όλους εμάς ένα μικρό κόμμα. Ορισμένοι από το περιβάλλον της ηγεσίας το φοβούνται αυτό και δεν θέλουν τη διεύρυνση και άλλα πρόσωπα γιατί ίσως να φοβούνται τον ανταγωνισμό».

«Το συνέδριο θα πρέπει να γίνει όχι με διορισμένους αλλά με εκλεγμένα στελέχη. Βλέπετε τι γίνεται στη Γαλλία με τον Μακρόν που είναι 39 ετών. Αν γίνει συνέδριο με εκλογικές διαδικασίες θα πρέπει να κατεβούν και άλλοι υποψήφιοι. Δεν αμφισβητεί κανείς την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, η πρόταση που κατατέθηκε ηταν για μια συνδιάσκεψη χωρίς εκλογικές διαδικασίες και γι αυτό δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης», σημείωσε η κ. Εύα Καϊλή.

By