Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

Κεγκέρογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται τις αποκαλύψεις για το παραδικαστικό κύκλωμα του «Ρασπούτιν»

«Η προανακριτική Επιτροπή της Βουλής δεν εκβιάζεται, δεν απειλείται, δεν τρομοκρατείται» επισημαίνει ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου με αφορμή την τακτική των Π. Πολάκη και Δ. Τζανακόπουλου οι οποίοι με απειλές και τραμπουκισμούς επιχειρούν να παραμείνουν μέλη της προανακριτικής επιτροπής για την σκευωρία της Novartis.

Ειδικότερα ο γραμματέας της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής υπογραμμίζει πως «Θα διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη και αμερόληπτη θεσμική λειτουργία της. Ποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι δεν γίνεται σύμφωνα με το Σύνταγμα και το νόμο, αλλά και λογικά να είναι κάποιος ταυτοχρόνως και Εισαγγελέας και Μάρτυρας

Απλά προσπαθούν να αποφύγουν τη βάσανο της εξέτασής τους ως μάρτυρες. Αρνούνται να καταθέσουν. Φοβούνται και δεν θέλουν την αποκάλυψη της αλήθειας για το παραδικαστικό κύκλωμα».

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνονται στις λίστες με τους μάρτυρες που ζητούν να καταθέσουν ΝΔ και Κίνημα Αλλαγής και εξ αυτού του λόγου ο κ. Κεγκέρογλου εξήγησε ότι οι Τζανακόπουλος – Πολάκης πρέπει να εξαιρεθούν από την σύνθεση της επιτροπής καθώς δεν μπορούν να είναι και εξεταστές και εξεταζόμενοι.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By