Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Κέιτ Μίντλετον: Έχει περάσει τα πιο δύσκολα με τη θεραπεία για τον καρκίνο και νιώθει καλύτερα

Νέες πληροφορίες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πριγκίπισσα τη Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, στη μάχη που δίνει για τον καρκίνο μετέδωσε το Vanity Fair.

Επικαλούμενη πηγές κοντά στην Κέιτ Μίντλετον η ιστοσελίδα μεταφέρει ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ, η οποία υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, έχει περάσει τα δύσκολα (σ.σ. turned the corner στο πρωτότυπο) και νιώθει αρκετά καλύτερα.

«Είναι μεγάλη ανακούφιση το γεγονός ότι ανέχεται τη φαρμακευτική αγωγή και στην πραγματικότητα πηγαίνει καλύτερα» πρόσθεσε ο οικογενειακός φίλος του πριγκιπικού ζεύγους που επικαλείται το Vanity Fair και προσθέτει: «ήταν, πάντως, μια πολύ δύσκολη και ανησυχητική περίοδος. Όλοι έχουν σπεύσει δίπλα στην Κέιτ, τον Γουίλιαμ, την αδερφή της και τον αδερφό της».

Κατά το δημοσίευμα, οι πληροφορίες που μεταδόθηκαν τα προηγούμενα 24ωρα ότι η Κέιτ Μίντλετον δεν θα κάνει δημόσια εμφάνιση μέχρι τέλος του έτους, δεν είναι αληθείς.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνονται και οι εκτιμήσεις ότι έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί ξανά δημόσια το φθινόπωρο.

Όπως αναφέρει το VF δεν υπάρχει βιασύνη για επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον στα καθήκοντά της καθώς είναι επικεντρωμένη εντελώς στην θεραπεία της. «Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα και δεν υπάρχει σίγουρα καμία βιασύνη. Αυτό θα γίνει όταν η Κέιτ νιώσει έτοιμη και όταν θα πάρει το πράσινο φως από την ιατρική ομάδα της. Αλλά θα επιστρέψει 100% στα καθήκοντά της, δεν τίθεται ερώτημα γι” αυτό» πρόσθεσε η ίδια πηγή.

By