Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Κεραμέως κατά ΣΥΡΙΖΑ: Καλλιεργείτε το φόβο μέχρι και στα σχολεία

«Εμείς βρίσκουμε λύση σε κάθε πρόβλημα κι εσείς ψάχνετε πρόβλημα σε κάθε λύση», είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ η Νίκη Κεραμέως και χαρακτήρισε αδιανόητο η αξιωματική αντιπολίτευση να εγκαλεί την κυβέρνηση της ΝΔ, σαν να μη πέρασε ποτέ από το τιμόνι χώρας, με τα γνωστά σε όλους οδυνηρά αποτελέσματα.

«Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να αποπροσανατολίσετε τη συζήτηση από την ανερμάτιστη πολιτική σας διαδρομή και τα εσωκομματικά σας αδιέξοδα, και να συσπειρώσετε το ακροατήριό σας γύρω από μία επανάσταση χωρίς αιτία», είπε η υπουργός Παιδείας κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επενδύει στην καταστροφολογία.

Αφού ανέφερε ότι ως κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταργήσει την προστασία της 1ης κατοικίας και εκτόξευσε τους πλειστηριασμούς, είπε ότι καλλιεργεί το φόβο ακόμη και για το ευαίσθητο σχολικό περιβάλλον.

«Αγωνιζόσασταν κατά το 1ο κύμα της πανδημίας, για να μην ανοίξουν τα σχολεία τον Μάιο. Θέλατε να μείνουν τα παιδιά επί έξι μήνες στο σκοτάδι, ενώ τα επιδημιολογικά στοιχεία επέτρεπαν τα παιδιά να μείνουν στον φυσικό τους χώρο και τελικά, η επιστροφή τους κύλησε ομαλά. Και τώρα, από τον Σεπτέμβριο, κινδυνολογείτε ασύστολα, παραπληροφορείτε ότι έχουμε προσλάβει 20 χιλιάδες εκπαιδευτικούς, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε προσλάβει πάνω από διπλάσιους από αυτούς που προσλαμβάνατε εσείς [..] για να καλύψουμε και τις αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν από τον κορωνοϊό», είπε η κ. Κεραμέως.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By