Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Κερατσίνι: Εξαφανισμένος ο οδηγός φορτηγού μετά από θανάσιμο τροχαίο

Η κα Κωνσταντίνα Βαφειάδη, αδελφή του άτυχου άντρα που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στο Κερατσίνι, απευθύνει δραματική έκκληση για στοιχεία σχετικά με το συμβάν.

«Δεν θα πω ασυνείδητος, είναι πολύ ευγενική λέξη. Θεωρώ ότι είναι κακόψυχος και ότι μπορεί να το ξανακάνει. Θέλουμε να μάθουμε πώς; Τι έγινε; Γιατί;» δήλωσε μεταξύ άλλων η κα Βαφειάδη, φιλοξενούμενη σε τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων.

Το τροχαίο συνέβη στις 25 Σεπτεμβρίου, στην περιφερειακή οδό Δραπετσώνας-Κερατσινίου στις 25 Σεπτεμβρίου. Το θύμα, ο 35χρονος Γιάννης Βαφειάδης με καταγωγή από το Δομοκό καιπατέρας τριών μικρών παιδιών, κατευθυνόταν από τον Πειραιά στο Πέραμα.

Όπως περιγράφει η αδελφή του «έμαθα ότι χτυπήθηκε από φορτηγό. Ήταν με τη μηχανή και φορούσε κράνος. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, το παιδί είχε διαλυθεί».

Ο Γιάννης Βαφειάδης είχε προσφάτως μετακομίσει οικογενειακώς στον Πειραιά από τον τόπο καταγωγής του, το Δομοκό. Την ημέρα που σκοτώθηκε βρισκόταν καθ” οδόν προς τη νέα του εργασία.

Η αδελφή του καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το μοιραίο, να έρθει σε επαφή με την αστυνομία.

Περισσότερο από έναν μήνα μετά από το δυστύχημα, ο ασυνείδητος οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε το θύμα, παραμένει άφαντος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By