Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Κέρκυρα: Εμπόριο κοκαϊνής μέσω …ΚΤΕΛ – Δύο συλλήψεις

Κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους 16,2gr, εντοπίστηκε σε δέμα, που μετέφερε από την Αθήνα, υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κέρκυρας.

Παραλήπτης του δέματος ήταν 55χρονος Κερκυραίος, ο οποίος προσήλθε, με την 53χρονη σύντροφό του, στο σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ Κέρκυρας προκειμένου να παραλάβει το δέμα του.

Κατά την κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Κέρκυρας, το δέμα με τα ναρκωτικά εντοπίστηκε από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, μετά από ένδειξη σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «ΚΥΜ».

Οι δύο Κερκυραίοι συνελήφθησαν για παράβαση του Ν. 4139/2013 «Περί εξαρτησιογόνων ουσιών», ενώ σε έλεγχο που έγινε στο ΙΧ όχημα που επέβαιναν, εντοπίστηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 6,8gr.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε και στην οικία που διέμεναν οι συλληφθέντες, εντοπίστηκε λειτουργική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα λευκής σκόνης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, η λειτουργική ζυγαριά ακριβείας, το Ι.Χ. όχημα που επέβαιναν οι συλληφθέντες, καθώς και δύο 2 κινητά τηλέφωνα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By