Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, 2022

Κέρκυρα: Παρέλαβαν δέμα με χασίς από λεωφορείο στην Κέρκυρα

Χωρίς τον εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλο της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου λογάριασαν ο αποστολέας ενός ασυνόδευτου δέματος με χασίς από την Αθήνα και οι δυο νεαροί που πήγαν να το παραλάβουν από το λεωφορείο που έφτασε με πλοίο της γραμμής στην Κέρκυρα.

Ο τετράποδος αστυνομικός «μύρισε» όλα τα δέματα στον χώρο αποσκευών του υπεραστικού λεωφορείου και, όταν αντέδρασε θετικά μπροστά στο ασυνόδευτο, οι λιμενικοί το έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση.

Μόλις έφτασαν δύο 26χρονοι Έλληνες με Ι.Χ. αυτοκίνητο και ο ένας παρέλαβε το δέμα, συνελήφθησαν και οι δύο και στο εσωτερικό του βρέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη 127 γραμμαρίων.

Ακολούθησαν έρευνες με τον σκύλο ανιχνευτή στα σπίτια των δυο νεαρών, όπου κατασχέθηκαν σε αυτό του παραλήπτη τρεις τρίφτες κάνναβης και στου συνεργού του ένα αεροβόλο πιστόλι, πέντε κουτάκια με σφαιρίδια για αεροβόλο όπλο, τρία φιαλίδια και ένας δοσομετρητής με χασισέλαιο, ένα κομμάτι κέικ με κάνναβη και ένας πλαστικός τρίφτης.

Οι δυο 26χρονοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν το Ι.Χ. τους και δύο κινητά.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By