Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Καιρός: Έως 38 βαθμούς Κελσίου θα δείξει το θερμόμετρο

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος

kairosCCCC

Καλός και ζεστός θα είναι ο καιρός την Πέμπτη 9 Ιουλίου. Ο υδράργυρος στα ηπειρωτικά θα δείξει μέχρι και 38 βαθμούς.

Πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία τις περισσότερες ώρες ο καιρός θα είναι αίθριος παντού και μόνο το απόγευμα στα ορεινά της Μακεδονίας θα έχουμε πρόσκαιρες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 με 36 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά προβλέπεται καλοκαιρία με λίγες νεφώσεις το απόγευμα, κυρίως στα βουνά της Ηπείρου. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί με ένταση 3 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει, στα νησιά έως 31 και στα ηπειρωτικά έως και 36 βαθμούς. Στην Πελοπόννησο αναμένονται, λιακάδα και ζέστη. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 35 με 37 βαθμούς.

Στα Κύθηρα θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 και από το μεσημέρι 5 μποφόρ. Στην Κρήτη θα επικρατεί ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Τα θερμόμετρα θα δείξουν έως τους 31 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες θα πνέουν άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και ο καιρός θα είναι αίθριος. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 με 31 βαθμούς. Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια αναμένεται καλοκαιρία. Η θερμοκρασία θα φτάσει, στο Θεσσαλικό κάμπο στους 38 βαθμούς, στη Λιβαδειά στους 36 και στο Καρπενήσι στους 31 βαθμούς.

Στην Αττική θα έχουμε αίθριο καιρό και ασθενείς ανέμους. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα και τον Πειραιά θα δείξουν έως τους 36 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν με μικρή ένταση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By