Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Κι άλλη διάκριση για Σπανούλη

MVP της σεζόν ψηφίστηκε ο Σπανούλης, από προπονητές, αρχηγούς ομάδων, δημοσιογράφους και φίλαθλους.

spanoulis

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ψηφίστηκε σχεδόν παμψηφεί από τους προπονητές και αρχηγούς των 14 ομάδων (που διαμορφώνουν κατά 60% το τελικό αποτέλεσμα) και τους δημοσιογράφους. Στην ψηφοφορία των προπονητών και των αρχηγών συγκέντρωσε 20 ψήφους έναντι 3 του Γιώργου Πρίντεζη, ενώ σε εκείνη των δημοσιογράφων 18 ψήφους με τους Οκάρο Ουάιτ, Πρίντεζη να παίρνουν από μια ψήφο.

Ο «V-Span» ήταν δεύτερος (763 ψήφοι έναντι 890 του Οκάρο Ουάιτ) στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού, στην οποία πήραν μέρος 2.609 χρήστες του διαδικτύου.

Οα ρχηγός του Ολυμιακού δήλωσε:

«Όταν ξεκινά μια σεζόν, ο στόχος είναι στο τέλος της να αισθάνεσαι δικαιωμένος για την προσπάθεια που έχεις καταβάλει και την κούραση που έχεις περάσει», δήλωσε στο site του ΕΣΑΚΕ για το βραβείο ο 34χρονος γκαρντ των «ερυθρόλευκων» και πρόσθεσε: «Η κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος Ελλάδας. που είχε να συμβεί από τον Ολυμπιακό από το 1997, ήταν το καλύτερο φινάλε. Τα προσωπικά βραβεία έχουν σίγουρα τη δική τους αξία, αλλά αν δεν είχε δουλέψει σωστά όλη η ομάδα, τότε δεν θα είχα πάρει εγώ αυτή τη διάκριση, αλλά το κυριότερο, δεν θα είχε κατακτήσει η ομάδα τον τίτλο».

«Για ακόμα μια φορά θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μας, τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους της ομάδας που έκαναν τα πάντα για να τελειώσει η σεζόν επιτυχημένα», συνέχισε ο Σπανούλης και κατέληξε: «Αυτός ο τίτλος ήρθε από την ομαδική δουλειά και όλοι τους είναι οι δικοί μου MVP».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By