Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Κικίλιας: Φοβάμαι ότι η επόμενη κατάληψη θα γίνει στο υπ. Δημόσιας Τάξης

«Οι επιλογές των υπουργών εν ονόματι του μαρξιστικού διεθνισμού μετατρέπουν την Ελλάδα με ταχείς ρυθμούς σε ξέφραγο αμπέλι»

kikilias

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας ασκεί δριμύτατη κριτική στις τακτικές που χρησιμοποιεί ο αντικαταστάτης του Γιάννης Πανούσης με αφορμή τα επεισόδια των τελευταίων ημερών.

«Αν δεν είχαν άμεσες επιπτώσεις στην ασφάλεια των πολιτών και στις υποχρεώσεις έναντι των εταίρων (…) θα αποτελούσαν άριστο υλικό επιθεώρησης» λέει χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

Με αφορμή, μάλιστα, την αδράνεια της αστυνομίας στο θέμα της κατάληψης του κτηρίου της Νομικής παρά την εισαγγελικής εντολή για ανακατάληψη και την πρόταση Πανούση η έννομη τάξη να αντικατασταθεί από φοιτητές και καθηγητές που θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους για να υπερασπιστούν την περιουσία του πανεπιστημίου ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης σχολιάζει: Αν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου επιμείνει στην εφαρμογή πειρματικών μεθόδων προστασία του πολίτη, την επόμενη φορά πολύ φοβάμαι η κατάληψη θα γίνει στο κτήριο της Κατεχάκη.

Ο κ. Κικίλιας υπενθυμίζει το αλαλούμ με την Αμυγδαλέζα, τις δηλώσεις με τις απειλές για αποχώρηση από τη συνθήκη Σένγκεν και τις απειλές Κοτζιά ότι ο τζιχαντισμός εύκολα μπορεί να μεταναστεύσει στην Ευρώπη με ιμάντα την Ελλάδα. «Οι επιλογές των υπουργών εν ονόματι του μαρξιστικού διεθνισμού μετατρέπουν την Ελλάδα με ταχείς ρυθμούς σε ξέφραγο αμπέλι» καταλήγει ο Βασίλης Κικίλιας στο άρθρο του που δημοσιεύθηκε στην Καθημερινή.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By