Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Kiku Hotel: Εντυπωσιακή άφιξη στην Μύκονο

Το πρώτο ξενοδοχείο Kiku , θα κάνει το ντεμπούτο του στην Μύκονο, προσφέροντας πολυτελή διαμονή και την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία.

Η ιστορία του  Kiku ξεκίνησε πριν από περίπου τρεις δεκαετίες στο Κολωνάκι από τον εφοπλιστή Λεωνίδα Γουλανδρή και το 2011 πέρασε στα χέρια του νέου και φιλόδοξου επιχειρηματία Γιώργου Ανδρίτσου που πίστεψε στο μύθο του.

Το σχέδιο υλοποίησης αυτού του νέου project άλλωστε έχει βάση: μύθος 29 ετών, με ιστορία και επώνυμη πελατεία. Είναι τα όπλα του Kiku της νέας εποχής. Tώρα είναι η επόμενη φάση του brand που τιμά την σταθερότητα, αναγάγει σε τέχνη την ποιότητα και στοιχηματίζει με εκλεκτικότητα για το μέλλον. Και με δυναμισμό, όπως ο άνθρωπος που βρίσκεται στο τιμόνι, ένας νέος επιχειρηματίας, που φαίνεται ότι έχει μέθοδο και χάρισμα.

Το νέο ξενοδοχείο Kiku  αναμένεται να προσφέρει μια συναρπαστική και διασκεδαστική εμπειρία πολυτελείας σε συνδυασμό με την μέγιστη δυνατή ποιότητα, που απευθύνεται στους λάτρεις της ευ ζην.

Το boutique ξενοδοχείο στο νησί των ανέμων σχεδιάζεται από την interior designer Sissy Feida που κρύβεται πίσω από τον σχεδιαστικό παράδεισο αυτού του μοναδικού project .Η αρχιτεκτονική του εντυπωσιακού ξενοδοχείου διακρίνεται έντονα από μία Ιαπωνική αισθητική, η οποία ανταμώνει τη Mύκονο. Οι επισκέπτες εισέρχονται στο κεντρικό κτίριο, περνώντας μέσα από μια «Zen» αυλή, εμπνευσμένη από την Ανατολή, λίγο πριν αντικρίσουν τη θαυμάσια θέα στην πόλη και στο λιμάνι της Μυκόνου.Όσον αφορά το interior design, αντλεί το συνολικό του vibe από τον ιαπωνικό μινιμαλισμό,

Ο σχεδιασμός του kiku Hotel είναι εν γένει ιαπωνικός, αλλά προσαρμόζεται στο τοπίο της Μυκόνου

Ένας συνδυασμός από χαλαρή πολυτέλεια, από υψηλή ποιότητα νυχτερινής ζωής  και από μοναδικά δωμάτια περιμένει τους επισκέπτες του.

Όπως υπόσχεται και το όνομα του, το ξενοδοχείο είναι ο ιδανικός προορισμός για να γνωρίσει κάποιος τις γαστρονομικές εκπλήξεις του Kiku , καθώς θα διαθέτει ένα εστιατόριο μέσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, που θα βρίσκεται σε μια μοναδική τοποθεσία με την πιο εντυπωσιακή θέα και το πιο μοναδικό ηλιοβασίλεμα.

Οι επισκέπτες του θα έχουν την αποκλειστική ευκαιρία να απολαύσουν ένα ειδικό μενού από τον executive chef και να χαλαρώσουν στο kiku bar Lounge και την πισίνα.

By