Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Kiku και carnicero ενώνουν τις δυνάμεις τους: Τα δύο νέα project που ετοιμάζουν

Το συζητούσαν μεταξύ τους εδώ και καιρό, οι συνθήκες όμως πλέον ωρίμασαν οπότε το kiku Group και το carnicero meat & delicatessen , έδωσαν τα χέρια για μια συνεργασία η οποία δεν εξαντλείται απλώς στην επιμέλεια του πρώτο ορόφου στη Σόλωνος (yoleni’s).

Μιλώντας και με τους δυο, προβλέπουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία και το κυριότερο, μια καλώς εννοούμενη σιγουριά για όσα ετοιμάζουν και πιστέψτε μας  δεν είναι λίγα.

Το κρεοπωλείο carnicero εκτός από τo Ψυχικό και την Νέα Ερυθραία, θα το συναντάμε πλέον και στο κέντρο της Αθήνας, στον πρώτο όροφο από τους επτά, του εντυπωσιακού πολυχώρου  Yoleni`s. Εκεί εκτός από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με το σύγχρονο κρεοπωλείο, σχεδιάζεται και ένα LUNCH εστιατόριο σε συνεργασία με την ομάδα του kiku που γυρίζει φορτσάτη μέτα από την μεγάλη επιτυχία της Μυκόνου, και βάζει την τεχνογνωσία της στην κουζίνα και δημιουργείται αυτό το πολύ ενδιαφέρον concept, όπου θα έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε τα κορυφαία προϊόντα τoυ carnicero σε ένα μενού σχεδιασμένο αποκλειστικά για το steak bar by KIKU όπως θα ονομάζεται αυτό το φιλόδοξο project και θα ανοίξει τισ πόρτες στις 15 Σεπτεμβρίου. Χαρακτηριστίκο του συγκεκριμένου χώρου θα είναι ότι θα υπάρχουν μόνο ελληνικά προιόντα σε όλους τους τομείς και σε όλα τα είδη, από τα κρέατα έως και το νερό, όπως άλλωστε και όλο το εγχείρημα Yoleni’s που ξεκίνησε απο on line shop πουλώντας χιλιάδες ελληνικά προιόντα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Φαίνεται ότι βάζουν τον πήχη ακόμη ψηλότερα αφού ετοιμάζουν μαζί, και ένα steak house στην περιοχή του Ψυχικού  ένα γαστρονομικό avant garde εστιατόριο στα Βόρεια Προάστεια στο οποίο  θα κάνουν το επόμενο τους βήμα με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο και θα είναι ξεκάθαρα το next big thing του χειμώνα. 

Στο εστιατόριο του kiku στο Νέο Ψυχικό θα δούμε τη συνέχεια αυτής της ενδιαφέρουσας συνεργασίας αφού θα δημιουργήθει το kiku steak house που επιφυλάσει μια πολύ μεγάλη έκπληξη στο κοινό του που θα συζητίεται στα στέκια της Αθήνας και όχι μόνο, για πάρα πολύ καιρό ,υπολογίζεται να είναι έτοιμο στο τέλος του μήνα.Θα διαθέτει πλέον σε καθημερινή βάση δίαφορες ποικιλίες κρεάτων υψηλών προδιαγραφών που σπάνια θα μπορείτε να τις βρείτε αλλού αφου θα είναι αποκλειστικές συνταγές και ποικιλίες για το συγκεκριμένο χώρο, πάντα με την υπογραφή των δύο brant.

By