Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Kiku Κολωνάκι: 30 χρόνια, συνεχίζει και αλλάζει location …

Το πληθωρικό Kiku κάνει comeback στην Καρδιά της Αθήνας, στο Κολωνάκι και συγκεκριμένα στην οδό Ξενοκράτους 21, το Kiku ξεκίνησε το 1993 στην οδό Δημοκρίτου, εκεί που τα πιο famous ονόματα της εγχώριας showbiz και όχι μόνο τίμησαν με την παρουσία τους  για 29 χρόνια (κάτι θα ξέρουν μάλλον).

Το Kiku στο Κολωνάκι, λοιπόν είναι γνωστό για πολλούς λόγους, γιατί ήταν το πρώτο Ιαπωνικό εστιατόριo της Αθήνας, γιατί διατηρεί αναλλοίωτη στον χρόνο την καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση στο είδος του.

Το ιστορικό εστιατόριο Kiku άνοιξε και πάλι τις πόρτες του ,με αέρα ανανέωσης και πιο διευρυμένο ασιατικό με Head Exective σεφ τον Sergei Osipov ο οποίος έχει περάσει από τα ιστορικά Novikov σε Qatar και Dubai. Το ανανεωμένο μενού “πατάει” σταθερά στην ιαπωνική κουζίνα με περίτεχνες fusion πινελιές πάντα με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες.

Το πληθωρικό Kiku ξέρει την ιαπωνική κουζίνα πολύ καλά, διαθέτει κορυφαίο σερβις και ένα απίστευτα ατμοσφαιρικό décor το οποίο επιμελήθηκε η ταλαντούχα Σίσσυ Φειδά. Απο τα βαριά πολυτελή τραπέζια του περνάει όλη η αφρόκρεμα της επιχειρηματικής και πολιτικής σκηνής της πόλης αλλά και γόνοι σπουδαίων εφοπλιστικών οικογενειών και ακριβοθώρητοι old money κροίσοι.

Ο νεαρός ιδιοκτήτης Γιώργος Ανδρίτσος συνεργάζεται πλέον με τον Δήμο Στασινόπουλο και υποδέχονται τους high-end θαμώνες τους φροντίζοντας να απολμβάνουν εκτος απο κορυφαίες γεύσεις και το απόλυτο privacy.

Για να συμπληρώσει την ατμόσφαιρα αυτή, η ομάδα του Kiku, ετοιμάζει μια σειρά από πολλές και ενδιαφέρουσες μουσικές εκπλήξεις.

Ραντεβού και πάλι στην οδό Ξενοκράτους.

By