Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Kiku Κολωνάκι: 29 χρόνια, συνεχίζει και αλλάζει …

Το πληθωρικό Kiku κάνει comeback στην Καρδιά της Αθήνας, στο Κολωνάκι και συγκεκριμένα στην Δημοκρίτου 12, εκεί από όπου ξεκίνησε το 1993, εκεί που τα πιο famous ονόματα της εγχώριας showbiz και όχι μόνο τίμησαν με την παρουσία τους (κάτι θα ξέρουν μάλλον).

Το Kiku στο Κολωνάκι, λοιπόν είναι γνωστό για πολλούς λόγους, γιατί ήταν το πρώτο Ιαπωνικό εστιατόριo της Αθήνας, γιατί διατηρεί αναλλοίωτη στον χρόνο την καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση στο είδος του.

Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου το ιστορικό εστιατόριο Kiku ανοίγει και πάλι τις πόρτες του,με αέρα ανανέωσης και πιο διευρυμένο ασιατικό μενού απο τον Head Executive chef ,Sergei Osipov, μια δυνατή μεταγραφή από το γνωστό Novikov του Qatar Kai Dubai.

Tο ιστορικό εστιατόριο Kiku ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για τη φετινή σεζόν κι έρχεται με τις ασιατικές γεύσεις και τα αρώματά του να συμπληρώσει το φθινοπωρινό παζλ της πρωτεύουσας.

Το φετινό μενού, ανανεωμένο και διευρυμένο, φέρει την υπογραφή του σεφ Sergei Osipov, μια “δυνατή” μεταγραφή από το Novikov.

Την διακόσμηση του χώρου, επιμελήθηκε για άλλη μια φορά το γραφείο Σίσσυ Φειδά Interiors, εμπλουτίζοντάς τον με περισσότερες Asian αναφορές και παίζοντας με το χρώμα και το φως, με σκοπό τη δημιουργία μιας πιο ευχάριστης, laid-back ατμόσφαιρας.

Για να συμπληρώσει την ατμόσφαιρα αυτή, η ομάδα του Kiku, ετοιμάζει μια σειρά από πολλές και ενδιαφέρουσες μουσικές εκπλήξεις.

Ραντεβού και πάλι στην οδό Δημοκρίτου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By