Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Kiku Mykonos… 6 χρόνια στο Cavo Tagoo

Οι ιαπωνικές γεύσεις συναντούν για έκτη συνεχή χρονιά τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της Μυκόνου στο εστιατόριο Kiku στο ξενοδοχείο Cavo Tagoo, που θα υποδεχτεί τους πρώτους του επισκέπτες για τη νέα σεζόν τη Δευτέρα 15 Μαΐου.

Η ιαπωνική τέχνη της γαστρονομίας και η ελληνική φιλοξενία δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία στο Kiku Mykonos όπου η αίσθηση της πολυτέλειας κυριαρχεί. Ο Σταμάτης Σκριάπας, έπειτα από έναν εντυπωσιακό χειμώνα στo K for Kiku του Ψυχικού και στο Kiku Members στο Κολωνάκι, τώρα μεταφέρει όλη τη φιλοσοφία του γύρω από την ιαπωνική κουζίνα στη Μύκονο προσφέροντας στους επισκέπτες του Νησιού των Ανέμων εξαιρετικές γεύσεις από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου.

Εκλεκτές πρώτες ύλες μετουσιώνονται σε πιάτα με αυθεντικές γεύσεις και αρώματα που συναρπάζουν. Οι παραδοσιακές προτάσεις της ιαπωνικής γαστρονομίας κυριαρχούν, χωρίς όμως να λείπουν και οι πιο δημιουργικές προσεγγίσεις με τη λιτότητα της γιαπωνέζικης κουζίνας να πρωταγωνιστεί. Πιάτα αριστοτεχνικά στημένα κερδίζουν τις εντυπώσεις και συνοδεύονται από σάκε, αλλά και ευφάνταστα κοκτέιλ με κύριο συστατικό το παραδοσιακό ποτό της Ιαπωνίας, αναδεικνύοντας το Kiku του Cavo Tagoo στον απόλυτο προορισμό για τα καλοκαιρινά μυκονιάτικα βράδια.

Το χαρακτηριστικό αιγαιοπελαγίτικο στοιχείο συναντά τη φινέτσα της ιαπωνικής κουλτούρας, σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και απέριττης πολυτέλειας που προσκαλεί σε ένα ταξίδι γεύσεων και κουλτούρας ανάμεσα στους δύο αυτούς πολιτισμούς.

Το Kiku Mykonos σας προσκαλεί και για έκτη συνεχή χρονιά να γευτείτε την ιαπωνική γαστρονομία μέσα από τον κοσμοπολίτικο αέρα της Μυκόνου σε μια εμπειρία που σαγηνεύει όλες τις αισθήσεις.

Tηλ.  κρατήσεων: 003022890 20200

Διεύθυνση: Hotel Cavo Tagoo, T.K. 846 00, Μύκονος

By