Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

To KIKU πάει Μύκονο!

Το συναρπαστικό ταξίδι απόλαυσης και της γιαπωνέζικης κουζίνας συνεχίζεται.

kiku mykonos

Το εστιατόριο ΚIKU, το οποίο πρώτο, πριν από 20 περίπου χρόνια, σύστησε στους Έλληνες την Ιαπωνική κουζίνα, την κουλτούρα της αλλά και τις παραδόσεις της, μεταφέρεται και φέτος στον απόλυτο προορισμό του καλοκαιριού, υπoσχόμενο μοναδικές εμπειρίες απόλαυσης σε όσους βρεθούν εκεί.

Το KIKU συνεχίζει να λειτουργεί στο πολυτελές ξενοδοχείο Cavo Tagoo το οποίο είναι σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Πάρη Λιάκο, μεταφέροντας στο κυκλαδίτικο νησί, την γιαπωνέζικη αύρα και τις αξίες της : κορυφαία ποιότητα, εξαιρετικό φαγητό, άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης.

Όλα αυτά σε ένα μοναδικά διαμορφωμένο χώρο,ο οποίος ύστερα από την ιδιαίτερη επιμέλια γνωστών interior designers έχει φέτος τελειωποιηθεί από την interior designer Σίσσυ Φειδά, όπου γιαπωνέζικα στοιχεία και κυκλαδίτικες αναφορές εναρμονίζονται δημιουργικά σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής, αποπνέοντας αρμονία και λιτή πολυτέλεια.

Φέτος το καλοκαίρι, το KIKU της Μυκόνου υπόσχεται να συναρπάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, σε ένα περιβάλλον που χαρίζει ηρεμία και απολαυστική θέα.Σε αυτό το δημιουργικό και απολαυστικό ταξίδι, να είστε όλοι εκεί!

[custom_gallery id=»33023″]

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By