Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

KIKU Next Generation

Τo Kiku Next Generation, εδώ και ένα χρόνο έχει ανοίξει τις πόρτες του στο Ψυχικό και πλέον χαράζει την δική του πορεία, και ήδη έχει προκαλέσει συζητήσεις.

Έρχεται ως συνέχεια και επέκταση των Kiku Members Club Kolonaki , Kiku Mykonos και Vouliagmeni(που από τη νέα σεζον μετατρέπεται σε k for kiku)

Είναι ένας μοντέρνος χώρος στην καρδιά του Ψυχικού, στην οδό Περικλέους 7 και χωρίζεται σε εστιατόριο και lounge bar, του οποίου την διακόσμιση και την σχεδιάση έχει επιμεληθεί η Σίσσυ Φειδά.

Ένα “σκοτεινό μαύρο περιβάλλον” με χειροποίητα ξυλόγλυπτα, στο οποίο έχεις ακριβώς όσο φως χρειάζεσαι για να κινηθείς με ασφάλεια και να γευματίσεις επάνω στους μεγάλους ξύλινους πάγκους.

Στιγμιότυπο 2015-11-20, 6.41.47 μ.μ.Ο φωτισμός του χώρου στον οποίο έχει δωθεί ιδιαίτερη έμφαση, καθιστά το εστιατόριο πραγματικά μοναδικό. 55 φωτιστικά δείνουν φως στην μαύρη οροφή, και πίσω από τα ξύλινα δοκάρια της κρύβονται spot αλογόνου, τα οποία εστιάζουν διακριτικά στα σημεία “που πρέπει”. Η “μαγική ατμόσφαιρα” συμπληρώνεται με ‘ενα παιχνιδιάρικο εφέ που δημιουργούν ειδικά μωβ led σε ένα σχηματισμό αξονομετρημένων κύβων, στην πλάτη του sushi bar.

Στιγμιότυπο 2015-11-20, 6.25.57 μ.μ.Εντυπωσιακό είναι το μωβ γυάλινο μπαρ, που φωτίζεται και “αγκαλιάζει” τον χώρο.

kiku barΤο Kiku Next Generation ήρθε σε μια πιο funky, pop και happy έκδοση σε σχέση με ό,τι είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα από το πιο ήσυχο και κλασικό Kiku Kolonaki στο οποίο δεν γίνεται ο γνωστός χαμός των εστιατορίων μόδας.

Στιγμιότυπο 2015-11-20, 6.42.16 μ.μ. Στιγμιότυπο 2015-11-20, 6.42.29 μ.μ.Το εστιατόριο ικανοποιεί γευστικά σε πιο οικονομικές τιμές τους απαιτητικούς πελάτες και φανατικούς θαυμαστές των Kiku και με προσεκτικό σχεδιασμό και αυτοέλεγχο μπορεί εύκολα κάποιος να απολαύσει ένα πολύ οικονομικό menu και να βιώσει την γευστική εμπειρία.

Στιγμιότυπο 2015-11-20, 6.30.01 μ.μ.Ταυτόχρονα το Kiku Next Generation δίνει την δυνατότητα μιας πιο χαλαρής διασκέδασης αφού οι βραδιές συνοδεύονται από την funky μουσική και διάθεση της φερόμενης εκ Θεσσαλονίκης DJ Lia Taouktsi.Εξάλλου μετα τις 23:30 η μουσική δυναμώνει.

Το μπαρ του εστιατορίου είναι ανοιχτό και σε πελάτες που απλώς θέλουν να πιουν ένα ποτό και να βιώσουν την εμπειρία Kiku με τα εξιδικευμένα ποτά και κοκτέιλ που επιμελλείται η ομάδα του Βασίλη Ρούσου, με μία άκρως απαιτητική και εξοπλισμένη κάβα.

Η γευστική ποιότητα και οι εξεζητημένες γεύσεις που είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα από τα εστιατόρια Kiku, περνάνε σε ένα άλλο επίπεδο έκρηξης αισθήσεων.Ο Δημήτρης Κατριβέσης είναι ο νεός Executive Chef της αλυσίδας εστιατορίων KiKu και υπόσχεται μια νέα εμπειρία γεύσεων. Κάτι το οποίο ήδη έχει υλοποιηθεί. Ο νέος πολλά υποσχόμενος chef με την ιδιαιτερότητα του, έχει δώσει την δική του ταυτότητα στο menu του Kiku Next Generation και κάθε πιάτο είναι ένα μικρό ταξίδι απόλαυσης.

Στιγμιότυπο 2015-11-20, 6.34.24 μ.μ.Το sushi είναι πάντα και σταθερά πολύ καλό, συνδυάζοντας όχι μόνο πολύ καλά υλικά και τεχνική αλλά και μαεστρία στις ισορροπίες, χωρίς ποτέ να γέρνει στην υπερβολή ακόμη και στα πιο “δημιουργικά” από τα maki.

kiku7Το Kiku Next Generation δεσμεύεται για βραδιές που θα θέλετε να επαναλαμβάνετε.

Νέος χώρος, νέος Executive Chef, νέα οργασμική εμπειρία KiKu.

Για όλα αυτά που ζήσαμε και σας περιγράψαμε, μπορούμε με σαφήνεια να πούμε ότι εστιατόρια για σούσι υπάρχουν πολλά, Kiku όμως ένα – κάντε μια στάση και δεν θα χάσετε.

Περικλέους 7, Νέο Ψυχικό

Τηλέφωνο: 00302106776759

(Visited 1 times, 1 visits today)
By