Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Kiku garden at Psychiko

Επειδή καλοκαίρι δε σημαίνει μόνο θάλασσα αλλά και όμορφες, δροσερές νύχτες, το Kiku στο Ψυχικό ανοίγει τον «κήπο» του και σας περιμένει.

Μετά απο μια άκρως επιτυχημένη χειμερινή σεζόν, το διεθνούς φήμης ιαπωνικό εστιατόριο συνεχίζει να είναι κοντά σας  στο Ψυχικό στο πολύ όμορφο cosi και κάτα πράσινο κήπο του, χωρίς να κλέβει από την λάμψη της Μυκόνου και της Βουλιαγμένης.

Mε τι διακόσμηση να κινείται σε γνωστά minimal μονοπάτια σε σκοτεινούς τόνους δια χειρός της interior designer, Σίσσυς Φειδά, νιώθει κανείς ότι το sushi για άλλη μια φορά επιστρέφει στο σπίτι του.

Υπέροχες γαστρονομικές δημιουργίες του executive chef Χρόνη Δαμάλα που σας εγγυάται ένα γευστικό ταξίδι στον κόσμο της Ιαπωνίας με την ποιότητα και την εκκεντρικότητα του kiku,και υπέροχα cocktail δια χειρός του bar manager Βασίλη Ρούσσου που βάζει υπογραφή στο φημισμένο πλέον cocktail list του εστιατορίου , σας επιφυλάσσουν μαγικές καλοκαιρινές νύχτες στην καρδιά των βόρειων προαστείων, που κλείνει μέσα της όλο το νόημα του καλοκαιριού.

Το kiku υπόσχεται μόνο αυτό στο οποίο μας έχει συνηθίσει, τον μαγικό συνδυασμό της ιαπωνικής κουζίνας με το Ελληνικό καλοκαίρι.

KIKU KIKU2

Στιγμιότυπο 2015-05-09, 7.37.59 μ.μ.

Καλοκαίρι τελικά… σημαίνει μόνο Κiku!!!

By