Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

KIKU: The Ultimate Japanese Restaurant

Όποιον και αν ρωτήσετε, αυτό που θα ακούσετε είναι ότι το KIKU, που στην ελληνική γλώσσα σημαίνει χρυσάνθεμο, ταυτίζεται άμεσα με την αυθεντική ιαπωνική κουζίνα.

kiku16

Πρώτο το KIKU σύστησε το sushi στο ελληνικό κοινό και τα τελευταία περίπου 21 χρόνια (άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το Δεκέμβριο του 1993) αποτελεί το «απόλυτο» εστιατόριο – meeting point για τους κοσμοπολίτες γνώστες της ιαπωνικής κουζίνας αλλά και της υψηλής αισθητικής του χώρου.

Η εμπειρία ολοκληρώνεται σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής αποπνέοντας αρμονία και λιτή πολυτέλεια υπό την επιμέλεια της interior designer Σίσσυς Φειδά αποδίδοντας τη ζεστασιά που σε κάνουν να χαλαρώνεις τόσο που δεν θέλεις να φύγεις, ενώ με τη βοήθεια του άριστα εκπαιδευμένου προσωπικού του δημιουργεί σχέση εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Βασική προτεραιότητα αποτελεί η παροχή απόλυτων προσωποποιημένων υπηρεσιών, αλλά και η προσφορά κάθε πολυτέλειας σε όλα τα επίπεδα από την παρουσίαση των πιάτων έως και την αισθητική του χώρου.

Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή αποτελεί το Άβατο των περισσοτέρων πελατών του, αφού αναγνωρίζει ότι οι στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης της ιαπωνικής κουζίνας αποτελούν πολύ προσωπική υπόθεση.

Η αποκλειστικότητα του χώρου είναι άλλωστε μέρος της φιλοσοφίας του, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι σήμερα κανένας δεν έχει μπορέσει να αποθανατίσει στιγμιότυπα μέσα απο τον χώρο του.

Μετά την καλοκαιρινή του επιτυχημένη πορεία , στο νησί των ανέμων και τη διαμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο CAVO TAGOO ,το εστιατόριο επιστρέφει στην έδρα του, στο Κολωνάκι όπου είχε και εξακολουθεί να έχει τη μοναδική του ταυτότητα την οποία διατηρεί.

Το εστιατόριο που κρατάει τα ηνία της αυθεντικής Ιαπωνικής κουζίνας στην Ελλάδα, περνάει σε νέους γαστρονομικούς ορίζοντες και απογειώνεται χάρη στο δημιουργικό οίστρο του executive chef Πολυχρόνη Δαμαλά και της ομάδας του σε συνδυασμό με δύο κορυφαίους sushi chef Shoji Morita και Masahide Isomoto!

Η πλούσια κάβα κρασιών, η μεγάλη ποικιλία σάκε αλλά και τα μοναδικά cocktails συμπληρώνουν την μοναδική παλέτα γεύσεων σε ένα «ταξίδι» με άρωμα Ιαπωνίας που συνοδεύουν ιδανικά τις προτάσεις του εστιατορίου.

Φέτος το χειμώνα, υπόσχεται να συναρπάσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Σ’ αυτό το δημιουργικό και απολαυστικό ταξίδι να είστε όλοι εκεί…

Το KIKU λειτουργεί: (Δευτέρα – Σάββατο / 19:00 – 01:00)

Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 210 36 47 033

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By