Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Κιλκίς: Μαζί με τον γιο του καλλιεργούσε θηριώδη χασισόδεντρα

Οικογενειακή υπόθεση είχε γίνει η συντήρηση μιας χασισοφυτείας στην αυλή της κατοικίας μιας οικογένειας, με αποτέλεσμα να συνολικά 22 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσαν ο πατέρας με τον γιο του να έχουν λάβει θηριώδεις διαστάσεις και να έχουν ύψος από 2,5 ως 3,5 μέτρα!

Την χασισοφυτεία εντόπισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς, που οργάνωσαν επιχείρηση για να συλλάβουν τον 52χρονο που την καλλιεργούσε στο σπίτι του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, δεν βρήκαν τον 24χρονο γιο του, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Η φυτεία ξεριζώθηκε και κατασχέθηκε και ο 52χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.

*** Στα Ιωάννινα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών δύο Έλληνες, ένας 49χρονος και μία 34χρονη, οι οποίοι καλλιεργούσαν μέσα σε γλάστρες στο σπίτι του πρώτου τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 50 ως 80 εκατοστών.

Στο σπίτι βρέθηκαν ακόμη ένα μεταλλικό κουτί με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,4 γραμμαρίων και 22 ναρκωτικά χάπια, τα οποία κατασχέθηκαν και το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Στον Πύργο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 57χρονος Έλληνας, μετά από έρευνα που έγινε στην κατοικία του όπου βρέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης και κατασχέθηκαν 42 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By